Udrea: La Preşedinţie candidează Ponta şi Tăriceanu

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, la emisiunea „După 20 de ani” difuzată duminică de ProTV, că USL va avea 2 candidaţi la Preşedinţie, pe Victor Ponta şi pe Călin Popescu Tăriceanu.

„Cine cred eu că va candida din partea USL? Cred că vor avea doi candidaţi: unul va fi Victor Ponta, în opinia mea, şi va fi candidatul PSD, iar cei de la PNL, probabil că vor veni cu Tăriceanu. (…) În opinia mea, dacă USL se rupe, şi se va rupe inevitabil, pentru că vin alegerile europarlamentare şi prezidenţiale şi vor candida separat, atunci nici domnul Antonescu nu mai rămâne în fruntea PNL, pentru că dânsul este într-o scădere de popularitate accelerată după evenimentele de astă vară şi după ce a reuşit să demonstreze incapacitatea de a fi un lider cu adevărat european şi un lider care să aibă idee despre ce înseamnă principiile democraţiei. (…) Acum am zis Tăriceanu. S-ar putea să fie altcineva, nu ştiu. În momentul de faţă nu se profilează un altul”, a declarat Udrea la ProTV.

Liderul PDL  a anunţat că Emil Boc, Mihai Răzvan Ungureanu, Cătălin Predoiu, Cristian Diaconescu şi Adriean Videanu sunt posibili candidaţi la Preşedinţie din partea PDL în 2014.

„Aş începe cu un candidat care este în partid şi care este într-o recuperare de imagine, în forţă, şi este vorba despre Emil Boc, care a câştigat Primăria Clujului şi care acum evident că recâştigă imaginea după guvernarea pe care a condus-o. Mihai Răzvan Ungureanu ar putea fi un candidat, Cătălin Predoiu ar putea fi un alt candidat, Cristi Diaconescu ar putea fi un alt candidat, Adriean Videanu ar putea fi un alt candidat”, a declarat Udrea la ProTV.

Întrebată dacă ar candida la Preşedinţie, Udrea a răspuns: „Nu. Şi am spus lucrul acesta: pe lângă faptul că eu consider că va fi o mare victorie pentru clasa politică românească, un mare succes al societăţii, ca în fruntea unui partid puternic să fie aleasă o femeie, nu cred că este momentul să mă gândesc eu la o candidatură în 2014 la Preşedinţia României”.

Elena Udrea spune că din toate suspiciunile USL asupra activităţii sale de ministru, au rămas doar nişte capace de toaletă, cumpărate după ce a plecat ea din minister.

„Nu există nimic care să mă oprească, care să mă facă să am o rezervă în a mă lupta cu USL, cu Ponta, cu Antonescu, cu Voiculescu. (…) A ameninţat USL că o să vină la guvernare şi o să arate ce nenorociri a făcut Elena Udrea. După un an de zile de când nu mai sunt ministru au descoperit capacele de toaletă, care şi alea erau cumpărate după ce am plecat eu din minister. Dacă atâta tot au putut să găsească, nişte capace de toaletă, îi doresc domnului Dragnea să le folosească cu plăcere”, a declarat Elena Udrea, la Suceava.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.