Udrea nu va mai face parte din conducerea viitoare a PDL

 Deputatul Elena Udrea a anunţat, luni, că nu va mai face parte din conducerea PDL, dar va rămâne alături de democrat-liberali pentru a continua să lupte împotriva USL și pentru a da un semnal către electoratul PDL.

„Jumătate din acest partid văd un viitor în propunerea pe care am facut-o. Am format o echipă care a reușit, în ciuda faptului că au scus că ne vor bate cu 9-1, să obțină jumătate din numărul celor prezenți. Cu o convenție organizată 100% de ei și cu toate neregulile pe care le-am constatat și pe care în continuare le vom discuta. Jumătate din partid așteaptă să urmeze proiectul pe care l-am construit împreună și așteaptă un semnal pentru a continua în această echipă. Personal nu voi face parte din conducere dacă situația rămâne așa, și e foarte probabil că va rămâne așa. Nu văd cum ar accepta să renumere voturile și să prezinte listele până la capăt.Dacă situația rămâne așa, eu nu voi face parte din conducerea viitoare a partidului, însă vom rămâne o echipă în PDL care vom continua să ne luptăm cu USL, să facem opoziție așa cum trebuie să facă întreg partidul și să dăm un semnal către propriul nostru electorat”, a spus Udrea.

Ea a făcut aceste precizări după ce s-a arătat nemulţumită de declaraţia lui Theodor Stolojan care spunea că Udrea ar trebui să-şi asume înfrângerea.

„Nimeni din actuala conducere nu este în măsură să ne recomande asumarea unui rezultate care este viciat”, a mai spus Elena Udrea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.