Udrea: Pentru ca PDL să câştige din nou alegerile, aş umbla şi desculţă

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, la Bistriţa, cu ocazia prezentării moţiunii sale, că ar umbla „şi desculţă, nu doar în tenişi”, dacă ar ajuta partidul să recâştige alegerile viitoare.

„Dacă asta ar face ca PDL să câştige din nou alegerile, aş umbla şi desculţă, nu numai în tenişi. PDL are resurse să recâştige alegerile, să redevină cel mai important partid din România. Cred că era nevoie de această competiţie, partidul era plafonat, era blazat, noi eram demobilizaţi, dezorientaţi după ce două runde de alegeri ne-au adus rezultate din ce în ce mai slabe. Era nevoie de alegeri, dar era nevoie de alegeri care să se desfăşoare cu competiţie”, a declarat Elena Udrea.

Udrea spune că reprezentanţii PDL rebuie să iasă în faţa alegătorilor pentru că nu au de ce să le fie ruşine.

„Nu am mai avut curaj să stăm în stradă, faţă în faţă cu alegătorii. Nu avem de ce să ne fie ruşine. Nu am minţit, nu am furat, nu am făcut promisiuni pe care să nu le onorăm. (…) Dacă atunci când ieşi pe stradă nu te urmează nimeni, dă-ţi demisia din politică. Atunci când ieşi în stradă, dacă n-ai nimic de ascuns, dacă n-ai minţit, n-ai furat, dacă ce se spune despre tine sunt lucruri neadevărate sau jenante pentru lumea politicii, poţi să convingi că eşti unul dintre oamenii pe care merită să îl urmeze”, a mai spus Udrea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.