Ultima scrisoare…

Daniel Gheorghe a fost cel mai bun prieten şi cel mai mare admirator al regretatei interprete Mădălina Manole.

Sentimentele lui au fost statornice, iar gesturile – concrete şi emoţionante, dovadă că este singurul care, an de an, îi trimite o emoţionantă scrisoare “fetei dragi cu părul de foc” şi îi depune la cimitir, în preajma zilei de 14 iulie, un tablou frumos înfăţişând-o.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Anul acesta s-au împlinit 12 ani de la dispariţia îndrăgitei soliste, drept care Daniel Gheorghe i-a trimis o ultimă scrisoare, în care îi declară, între altele:

“Încă sper să visez, deşi fiecare zi ce trece îmi demonstrează că trăiesc realitatea… Azi aş fi vrut să fie altfel, să mi se răpundă la scrisoare, care n-ar fi sunat aşa… Să-mi răspunzi la telefon, ca de fiecare dată când ne sunam să ne întâlnim…

Ştiu că apelul meu va rămâne fără răspuns, la fel ca mesajul şi totuşi l-am scris, în speranţa că poate va ajunge până acolo Sus, printre stele.

Ţi-am urmat sfatul şi am continuat să calc pe urmele artei, am intrat în lumina reflectoarelor urmându-mi visul, am absolvit acum Facultatea de Arte.

De aici de pe Pământ gândul mă va umple de bucurie, de tristeţe şi cu tăinuită grijă îmi voi ascunde «marea de lacrimi»…”.

Octavian Ursulescu

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.