Ultima zi de depunere a dosarelor pentru tinerii care doresc să lucreze la Guvern

Studenţii cu rezultate deosebite mai pot depune aplicaţii pentru primul program de internship din administraţia centrală lansat de Guvern până luni inclusiv.

Aplicaţiile primite ulterior datei de 1 iulie nu vor fi luate în considerare, precizează Executivul.

Candidaţilor ce vor fi aleşi pentru lista scurtă li se vor solicita materiale justificative suplimentare în sprijinul aplicaţiei lor. Formularul de aplicaţie poate fi accesat din pagina de internet internship.gov.ro.

Guvernul a lansat pe 15 iunie primul program de internship din administraţia centrală, pentru studenţii cu rezultate deosebite, tinerii selectaţi urmând să fie repartizaţi, în funcţie de competenţe, la Cancelaria primului-ministru sau la Secretariatul General al Guvernului.

Pentru a fi incluşi în Programul internship@gov.ro, tinerii trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele criterii de eligibilitate: să deţină cetăţenia română; să aibă vârsta de până la 25 de ani la momentul debutului programului; să fie studenţi ori tineri absolvenţi ai programelor universitare de licenţă; să cunoască bine cel puţin o limbă străină de circulaţie internaţională; să aibă cunoştinţe de bază în domeniul IT (respectiv cunoştinţe avansate pentru aplicaţii la Direcţia Servicii Online şi Design).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.