Un chip frumos este cel mai frumos dintre toate spectacolele naturii…

Şi, trebuie să recunoaştem că, în materie de beauty şi eleganţă, Franţa rămâne un etalon. Surprinşi de rapiditatea vieţii de zi cu zi, uităm adesea să ne îngrijim ,,faţa”, cea mai importantă carte de vizită a personalităţii noastre! Primul lucru pe care-l observăm la o altă persoană sunt trăsăturile feţei…

Un chip luminos ne ajută să avem succes profesional, dar şi să fim mai atrăgători în viaţa personală. Ai grijă de tenul tău – expresia feţei tale te defineşte înaintea celorlalţi!

Vino la Sandal Spa şi intră în rândul celor care ştiu să se bucure de viaţă, indiferent de vârstă, şi să-şi valorifice atuurile! Lucrurile bune nu vor întârzia să apară în viaţa ta!

Comunicarea este esenţială – în viaţă, în general, dar şi atunci când mergi la un salon ! Nu ezita să vorbeşti deschis cu echipa noastră despre tratamentul facial care ţi se potriveşte cel mai bine !

La Sandal Spa, ţi-am pregătit o serie de tratamente faciale care pun accentul pe curăţarea tenului şi tonifierea acestuia.

Beneficii imediate, dar şi pe termen lung

  • Detoxifierea feţei
  • Curăţarea tenului
  • Lifting facial – redarea elasticităţii şi fermităţii pielii
  • Combaterea ridurilor
  • Combaterea cearcănelor
  • Imbunătăţirea flexibilităţii muşchilor faciali
  • Imbunătăţirea metabolismului întregului organism
  • Combaterea stresului şi a insomniei

Ce se întâmplă în timpul tratamentului…

Persoana căreia i se face tratamentul se relaxează pe patul cosmetic, într-o atmosferă specială, beneficiind de aromoterapie şi meloterapie.

La Sandal Spa, toate tratamentele faciale se efectuează într-un ambient plăcut, în care vei beneficia de muzică relaxantă, lumină discretă şi parfumuri ambientale speciale.

Tratamentele faciale au o mulţime de beneficii: ajută la curăţarea tenului, destuparea porilor, prevenirea ridurilor de expresie, hidratarea şi catifelarea pielii.

În funcţie de complexitatea lor, tratamentele pot să dureze de la o jumătate de oră, până la o oră şi jumătate sau chiar două ore. Expertul nostru în cosmetică îţi va explica paşii urmaţi, astfel încât să nu-ţi faci griji şi să te bucuri din plin de momentele petrecute la salon.

Electrostimularea facială sau electrodermul este o procedură benefică musculaturii feţei, care redă strălucirea şi vigoarea tenului.

Acest tratament se realizează prin aplicarea micro-curenţilor pe suprafaţa pielii, dupa ce a fost demachiată şi curăţată temeinic inaintea procedurii.

Efectul de lifting se obţine după un tratament consecvent de minim 10-12 şedinţe. Prin stimularea în profunzime a muşchilor, se maximizează efectele tratamentelor aplicate ulterior.

Skin Scruber-ul ajtă la eliminarea celulelor moarte şi a depozitelor de toxine înmagazinate în celulele feţei datorită poluării, alimentaţiei incorecte, fumatului, stresului sau deteriorării pielii o dată cu vârsta.

Hammer-ul thermoshok reface elasticitatea pielii, prin presiunea exercitată şi prin alternanţa cald-rece.

Nu ai motive de îngrijorare, majoritatea clienţilor percep tratamentele faciale ca fiind uşoare şi relaxante! Discută deschis cu echipa noastră despre ceea ce simţi!

Tratamentele faciale de curăţare şi hidratare nu au, în general contraindicaţii majore. Totuşi, e bine să le eviţi în caz de: intervenţii chirurgicale făcute recent sau înainte de o intervenţie chirurgicală, boli cardiace grave, boli de ochi grave, epilepsie, tumori, cancer, stări febrile, răni deschise, tratamente dentare efectuate recent, sarcină.

Mai mult: Sandal Spa

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.