”Un cititor nu fură iar un hoț nu citește”-Bookfest 2018

Fie femeie, fie bărbat sau doar un prichindel ce abia a învățat să citească, cu toții trebuie să meargă la târgurile de carte. Una dintre pasiunile voastre este lectura? Atunci vă invit să faceți o vizită la târgul de carte Bookfest, veți avea numai de câștigat.

Acest paradis literar vă oferă șansa de a păși într-o altă lume, prin rândurile scrise și simțite de autorii voștri preferați vă puteți bucura de evadarea din cotidian. Prețurile sunt mai mult decât accesibile, sunt chiar atrăgătoare deoarece multe dintre edituri au făcut reduceri mari pentru pasionații de lectură, cineva spunea cândva că într-o țară cărțile sunt lăsate peste noapte afară deoarece un cititor nu fură iar un hoț nu citește.

Cărțile vândute la Bookfest au fost fie individuale, fie la pachete promoționale. Cititorii găsesc tot ceea ce își doresc să citească, aici sunt o mulțime de edituri cu foarte multe cărții din diverse domenii. Oamenii s-au înghesuit la cărțile de istorie, romane SF sau de dragoste și adolescenții la cărți cu numele și povestea serialelor preferate. Știm cu toții că nici cel mai bun film sau serial din lume nu se poate compara cu cartea. Deși au aceeași poveste, cartea te face să gândești, să simți, să fii prezent, să fii tu personajul principal, în schimb filmul sau serialul, având imagini și sunet, îți transmite ceea ce vrea regizorul să transmită.

Copiii se pot bucura și ei de activități interactive. În cadrul acestui târg este creat Bookfest Junior, unde copii de toate vârstele au ocazia de a se remarca, recitând poezii, lecturând cu voce tare și distrându-se colorând sau cântând.

Târgul de carte se desfășoară în perioada 30 mai-3 iunie 2018, în pavilionul B2 de la Romexpo. Salonul internațional de carte a ajuns deja la a XIII-a ediție în capitală, va fi organizat și în alte orașe din țară. Pentru mai multe detalii puteți accesa site-ul www.bookfest.ro.

Sursă foto: Andreea Florentina Ciobanu

Alexandra Elena Chira

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.