Ungureanu: Antonescu distruge PNL-ul prin ambițiile sale personale

Președintele Partidului Forța Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, este de părere că liderul liberal Crin Antonescu va distruge Partidul Național Liberal pentru că pune ”ambițiile persoanele” deasupra intereselor formațiunii.

”Îmi pare rău să observ, în cazul PNL, că pentru ambiţiile personale ale preşedintelui, un întreg partid este sacrificat, cu doctrina lui cu tot. Şi nu spun doar ca om politic, ci şi în calitate de om care cunoaşte PNL. E trist să vezi cum ambiţia unui singur om distruge un partid istoric”, a afirmat, vineei, Ungureanu.

Preşedintele PFC a precizat și că, pe moment, respinge orice colaborare dintre PNL şi PFC, dar şi între Uniunea Social Liberală şi PFC.

‘Între noi şi USL este o prăpastie de netrecut. Între noi şi cei care au pus în mişcare, au contribuit la tot haosul politic creat în România în vara anului trecut, la atacul împotriva instituţiilor democraţiei, la atacul împotriva statului de drept, în felul în care au distrus credibilitatea României, nu poate exista absolut niciun dialog’, a adăugat Ungureanu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.