UZPR la radio Helsinki Graz

Chiar umbrită de tristețea trecerii în eternitate a președintelui Doru Dinu Glăvan, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România își continuă drumul, scopul și mesajul.

Un sfârșit de an se apropie, un început de an de asemenea – este momentul unui bilanț fast, al unei întoarceri cu privirea spre valorile care au clădit și au menținut UZPR în toate vremurile și o alta spre ceea ce își propune pentru viitor cea mai reprezentativă organizație a breslei jurnaliștilor din România.

În acest context, într-o lume plină de provocări fără precedent, misiunea UZPR este mai limpede ca oricând – unitate, susținerea jurnaliștilor români, oriunde în lume, informarea corectă și echilibrată, propagarea sentimentului național.

 

Toate acestea sunt relevante în mesajele care vor fi transmise vineri, 24 decembrie, de membri ai UZPR, la radio Helsinki Graz, un post al românilor din Austria și de pretutindeni, un spațiu al culturii naționale și al jurnalismului de ținută, unde Mircea și Cristina Popi duc mai departe esența spiritualității românești cu fiecare emisiune pe care o realizează.

Despre Doru Dinu Glăvan, despre panteonul jurnalismului românesc și proiecția breslei în viitor, despre rădăcini și ramuri crescute în lumină, despre presă și importanța UZPR ca entitate de utilitate publică, vineri, 24 decembrie 2021, la radio Graz Austria, frecvența românismului fără hotare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.