Valentine’s Day in parul nostru

Pentru că se apropie Ziua Îndragostiţilor, ne-am găndit să vă ajutăm cu ceva idei de coafuri potrivite pentru această zi. Simbolul perfect pentru Valentine’s Day este, bineînțeles, inima, iar noi vom merge cu o coafură tot în aceeaşi direcţie.

Vom realiza o împletitură in formă de inimă, pe care o vom finaliza cu o fundiţă drăguţă din păr. Bineînteles că voi puteţi finisa cum doriţi, sau puteţi opta doar pentru fundiţa cu pricina, ori doar pentru inima împletită; nu trebuie să fie neapărat ambele combinate, deoarece poate unora dintre voi o să vi se pară prea incărcat.

De asemenea, un accesoriu potrivit pentru această zi, mai ales la fetiţe, sunt fundele şi fundiţele roşii, roz cu buline, sau simple. Mare grijă însă a nu se exagera şi mai ales asortaţi-le corespunzător!

Ziua Îndrăgostiţilor este o sărbătoare tradiţională a americanilor. România a început să sărbătorească și Valentine’s Day, care este pe 14 februarie, deși deja avea prin Dragobete o sărbătoare tradițională. Aceasta a dus la un val de critici din partea mai multor grupuri, persoane reputate, instituții. Organizația naționalistă Noua Dreaptă condamnă sărbătorirea Valentine’s Day în România ca fiind o activitate superficială, comercialistă, un kitsch importat din Occident.

Este o sărbătoare care te face să spui „stop” unei zile încurcate şi obișnuite şi să îți dedici toata ziuă numai ţie şi partenerului tău de viaţa, petrecănd timpul numai împreună, dăruindu-vă cadouri speciale şi pline de iubire. Dar nu trebuie să se întămple asta numai în ziua de 14 februarie, întodeauna trebuie să iți găseşti timp pentru tine și pentru dragostea vieţii tale, nu să staţi şi să asteptaţi ziua aceasta, care este o dată pe an.

Nu ştii ce să îi cumperi? Ei bine, fetelor le place coaforul. Îi poţi face o programare la salon full basic şi cu siguranţa ai impresionat-o şi îi va plăcea. Orice cadou dăruit din dragoste de Ziua Îndrăgostiţilor o să fie minunată, așa că nu vă faceţi prea multe griji pentru asta, deoarece atât timp cât este dăruit din dragoste, nu mai contează restul.

Noi vă urăm un Valentine’s Day frumos și multă dragoste!

Ani BAGHDASARIAN

P.S. Nu uitați că putem discuta mult mai multe accesând acest link:  Ani BAGHDASARIAN Hairstyle

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.