Valorile României de Centenar: Istoria familiei Rațiu și a anilor ‘90

Asociația Ține de Noi împreună cu Fundația Hanns Seidel – România vă adresează invitația de a participa la un eveniment inedit.

După cercetări în arhiva familiei Rațiu de la Turda redăm în circuitul public, în exclusivitate, imagini inedite din istoria recentă a României, imagini care încep în 1885 cu primele fotografii disponibile și se termină undeva la sfârșitul anilor ’90. Personalități cunoscute, oameni care au schimbat istoria, fotografi care au fost martori la evenimente inedite. Evenimentul se constituie într-o micro-expoziție fotografică, urmare a Expoziției de Fotografie “Ion Rațiu” de la Muzeul Național al Țăranului Român, vizitată de 4.000 de oameni în anul 2016. Vă invităm la un periplu din istoria recentă a României, va invităm să ne ajutați să recompunem fragmente importante din istoria României, cu ocazia Centenarului. Asociația “Ține de Noi” își propune să redea momente istorice și valori în circuitul cultural al Capitalei.

Participanții vor primi o broșură inedită redactată special cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

Intervenienți:
Indrei Rațiu (tbc)
Ioan Gheorghe Rațiu
Ilie Bumbac – fotoreporter
Răzvan Orășanu – Președinte Asociația “Ține de Noi”
Laurențiu Năstasă – fotograf

Evenimentul se desfășoară pe data de 5 decembrie 2018, sediul Asociației “Ține de Noi”, strada Făinari, nr. 45A, sector 2, București, ora 14:00
Confirmări: office@tinedenoi.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.