Vernisaj expoziția de grup ”Coexistențe” la Galeria Simeza

Expoziția „Coexistențe” cuprinde lucrări de grafică și pictură realizate de artiștii Bogdana Contraș, Bianca Ioniță, Andreea Dosinescu, Eugen Vasile Iovan, Vlad Fodor și Sergiu Moise în cadrul spațiului Galeriei Simeza (Strada Gheorghe Magheru nr. 20, București).

Vă așteptăm la vernisaj, luni 18 ianuarie 2021, între orele 18:00 – 21:00. De asemenea, vă invităm să vedeți expoziția în perioada 17 – 30 ianuarie 2021, între orele 11:00 – 19:00.


Expoziția prezintă ilustrarea mai multor Universuri paralele, fiecare artist având un Univers propriu și o viziune particulară asupra lumii.
Realitățile concrete sau imaginate creează un joc de percepție între prezențe și absențe, între tipare și diversitate, între individual și colectiv.

Realitățile sunt percepute prin intermediul simțurilor la nivel material sau ideologic.

Realitatea materială, organică este construită dintr-un număr infinit de universuri ce se divid. Imaginile înfățișează universuri coexistente, ce se derulează simultan, dezvelind forme de viață surprinzătoare.

Corpurile sunt singularizate, se dezvoltă izolat, sau compun formațiuni aglomerate. Organismele conțin caracteristici comune, similitudini, trăsături care se repetă, se multiplică, și sunt dispuse în ansambluri, în grupuri de elemente între care există conexiuni și corespondențe.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.