Vernisaj expoziţia de grup “NOI ȘI CEILALȚI ȘI ALTE AMINTIRI”

Grupul Prisma vă propune o expoziție despre felul în care lumea interioară, cu meditațiile, introspecția și adâncimile sale, se revarsă în exterior în căutarea comunicării cu ceilalți.

Din aceeași nevoie de dialog și de conexiuni, artiștii grupului au parcurs în ultimii ani drumul de la monade singuratice la o constelație în formă de prismă cu multiple fațete, pictură, grafică și ceramică, pe care vă invită să le descoperiți la vernisajul de marți, 17 ianuarie 2023, ora 18:30, la Galeria Simeza din Bucureşti.

În expoziţia de grup “NOI ȘI CEILALȚI ȘI ALTE AMINTIRI” expun artiştii din grupul PRISMA – Beatrice Anghelache, Matei Avramescu, Bogdana Contraş, Vlad-Iulian Fodor, Bianca Ioniţă, Antonia Ionescu, Eugen Vasile Iovan, Sergiu Moise, Gabriel Smoleac.

Tematic artiștii abordează universul relaţiilor umane şi al trăirilor proprii, al amintirilor, speranțelor şi viselor, univers transpus în lucrări de pictură, grafică şi ceramică. La vernisaj – Ioana Belu, filolog – vă va povesti despre expoziţie.

Expoziția este deschisă în perioada 16-29 ianuarie 2023, între orele 10-18.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.