Visa Europe lanseaza portofelul electronic pe patru mari piete europene

V.me permite realizarea de cumparaturi online fara ca utilizatorul sa mai introduca numarul cardului, data de expirare si alte detalii personale de fiecare data cand acesta cumpara de pe internet. Portofelul digital poate fi accesat printr-un browser de pe un calculator, laptop, tableta sau smartphone. In aplicatia V.me by Visa poate fi incarcat orice tip de card, inclusiv cele emise de alte scheme internationale de plata.

V.me by Visa, primul serviciu paneuropean de portofel electronic care va fi oferit de banci si institutii financiare, este disponibil acum in Marea Britanie, Franta, Spania si Polonia. Si in Romania se fac eforturi pentru a fi disponibil pana la sfarsitul anului viitor.

V.me by Visa va fi disponibil pentru consumatori prin intermediul mai multor emitenti europeni in luna decembrie 2013. Astfel, institutiei financiare Nationwide Building Society din Marea Britanie i s-au alaturat astazi noi emitenți: al doilea mare grup bancar din Franta BPCE si compania franceza de servicii financiare LCL, precum și banca ING Bank Slaski din Polonia cu un program pilot. De asemenea, mai multe proiecte pilot se deruleaza in Spania. Alti emitenti importanti vor lansa in curand serviciul pe toate cele patru piete, marcand un moment de referința in dezvoltarea V.me by Visa, care intra in prima etapa a lansarii paneuropene.

Detalii pe NoCash.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.