Vlad Moisescu, exclus din PNL, alături de alţi 11 membri

Fostul preşedinte al PNL Sector 1, Vlad Moisescu, a fost exclus miercuri seară din partid de conducerea organizaţiei PNL Sector 1, alături de alţi 11 membri ai organizaţiei printre care şi fostul director de comunicare al PNL, Ioana Costescu. Conducerea PNL Sector 1 este asigurată în acest moment de vicepreşedintele PNL, Sector 1, Daniel Chiţoiu.

La şedinţa în care s-a decis excluderea lor au participat şi Dan Motreanu, Tudor Chiuariu, Cristian David şi Ludovic Orban.

Vlad Moisescu s-a arătat deranjat de faptul că a fost exclus, fără să fie invitat la această şedinţă. „Nu am fost invitat să particip la şedinţa unde s-a decis excluderea mea, dar ce vreţi de la un avatar sovietic ca Antonescu, care este mândru că este contemporan cu Becali”, a spus fostul lider al liberalilor din Sectorul 1.

Moisescu a fost exclus din partid, fiind acuzat că se numără printre fondatorii Iniţiativei România Liberală şi a dus o campanie împotriva PNL. De altfel, preşedintele PNL, Crin Antonescu a declarat în mai multe rânduri că PNL va lua o decizie în cazul celor care au fondat IRL şi că partidul se va despărţi de aceştia.

Vlad Moisescu a fost acuzat de preşedintele PNL şi de trădare la referendumul din 2009 pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

De trădare la referendum a fost acuzat şi primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, dar pentru excluderea acestuia este nevoie de votul Delegaţiei Permanente care se reuni săptămâna viitoare. În cazul Moisescu, care are statutul de simplu membru, a fost suficient votul organizaţiei din care face parte.

Moisescu şi Chiliman se numără printre fondatorii Iniţiativei România Liberală şi au iniţiat în ultima perioadă discuţii cu PNŢ şi Forţa Civică pentru găsirea unui canddat al dreptei pentru prezidenţialele din 2014.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.