Vrei să bei o cafea cu Dan Diaconescu? Da, cu ACEL Dan Diaconescu!

Fenomenul media Dan Diaconescu se întoarce în atenţia românilor de pretutindeni cu un proiect inovator care însă îl ţine pe realizatorul specializat în senzațional departe de televiziune, respectând astfel interdicția care i-a schimbat cariera.

Dar poți oricând să bei o cafea cu Dan Diaconescu, datorită colecției-capsulă cu autograful său.  Colecția cuprinde un fotoliu ergonomic, gândit special să asigure confort sporit atunci când urmărești emisiunile preferate de la TV și o măsuță de cafea care completează perfect atmosfera pe care o poți aduce în casa ta sau la birou.

Fiind unicul cetăţean european cu interdicţie de a apărea în mass media, Dan Diaconescu nu poate încă să intre în casele românilor prin canalele media. De aceea, creativii de la FOLDO i-au lansat invitația de a fi imaginea unei colecții capsulă care le propune românilor soluția ideală de confort.

Mai mult decât atât, Foldo propune mobilier cu o importantă componentă eco: produsele realizate sunt 100% reciclabile, ușor de montat și cu un design modern și atractiv.

Produsele sunt disponibile de astăzi pe site-ul FOLDO și se realizează exclusiv prin comandă, fiind produse premium, gândite special pentru nostalgicii vremurilor în care exista o televiziune a poporului, dar și pentru generația de astăzi, pentru care un astfel de produs este o provocare creativă și de stil.

Produsele pot fi vizualizate și comandate aici:

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.