ZBOR DEASUPRA CUIBULUI DE CUCI

A fost o săptămână nebună, nebună, nebună … S-a lansat și episodul pilot la serialul Greu de ucis ! (V), producție mioritică sau Ce înseamnă să fii plecat cu pluta pe Belina ! „Au fost 4 străini, i-a plătit un om foarte celebru(sic!) în lume.”  „Întrebat dacă este vorba de Soros, Dragnea a răspuns: „Eu nu mă gândesc la el, el se gândește la mine. Nu știu dacă era treabă asta.” 
Nu există în istoria politicii românești postdecembriste un asemenea caz ce frizează paranoia de ce mai înaltă calitate. Vadim, cel puțin, era poet ! Cred că și proprii consilieri îl vor părăsi.
Ce mai rămâne urmează ? Detonarea unei bombe cu neuroni !?!
*
În martie, înainte de a fi arestat, domnul Băsescu a trimis … o scrisoare prin care mi se cerea să îmi dau demisia de la Finanţe şi să merg la Banca Mondială vicepreşedinte /…/. Am refuzat scrisoarea. În paralel, aveam o altă ofertă de a trăda PSD-ul, de a forma o nouă alianţă cu Vasile Blaga şi o parte din PDL-ul de la vremea aceea, unde puteam sa fiu prim-ministru, această ofertă a fost făcută pe linia Guşă-KGB”, a declarat Darius Vâlcov la DC News.
Consilierul premierului VVD a mai precizat: „Această ofertă mi s-a facut de mai multe ori. De ce spun pe linia KGB – pentru că se ştiu relaţiile pe care le-am avut cu Guşă, se ştie că s-a dorit sa fiu racolat de KGB însă am refuzat.”.
Ce să mai comentezi ?!?
*
PSD a dat în clocot ! „Există o fierbere foarte mare în partid – asta e fierberea, nu scrisorile unor colegi și colege – că de ce nu începem şi noi protestele la poarta lui Iohannis ? Şi este foarte posibil să începem lucrul ăsta. O să avem un Comitet Executiv la sfârşitul lunii şi o să decidem. Nu cu pietre, nu cu foc, nu cu cuţite, nu cu bătut jandarmi – proteste cum am mai făcut. (…) N-am vorbit cu niciun coleg asta, eu vă spun doar ce îmi vine de la colegii din judeţe„, a declarat Dragnea la Antena 3. Răsturnarea lui Iohannis capătă aspecte tot mai concrete. Oare, Dragnea&Tăriceanu vor angaja tot galeriile ca în 10 august în Piața Victoriei ?!?
*
Un alt membru cunoscut al grupului infracțional. Nicolae Bacalbaşa: „Eu ştiu de exemplu că de patru luni se desfăşoară nişte demonstraţii la frontiera dintre Gaza şi statul Israel, frontiera fiind un zid înalt de opt metri de beton şi grănicerii israelieni până acum, în patru luni, au împuşcat 171 de persoane şi au rănit câteva mii. Nu am văzut o reacţie violentă, deci… zicându-se că se încalcă legi acolo”.
Reporter: „Nu înţeleg paralela pe care aţi făcut-o…”
Nicolae Bacalbaşa: „Dvs. nu înţelegeţi, poate alţii înţeleg. Să zicem că eu nu am inteligenţa necesară să explic destul de clar.”
Să nu știe, doctorul, că protestele sunt în România împotriva hoților și a corupției, ceea ce nu se întâmplă în țările civilizate, unde corupția e, cât de cât, ținută sub control. Acolo un ales, bănuit doar de corupție, își dă imediat demisia ! Cel puțin, gălățeanul, recunoaște că nu-l prea duce mintea !
*
Nu, nu am fost în Piață”, le-a spus Speranța Cliseru jurnaliștilor care au întrebat-o de unde a urmărit evoluția evenimentelor din 10 august. „Nu am văzut cu ochii mei, nu am fost în Piață.”. Și atunci cum a putut semna ordinal de evacuare în forță a Pieței ? „Sunt prefect, nu pot să vă răspund.”
    Cu asemenea comportament te face să crezi că e scăpată de altundeva, nu de la instituția prefectului.
Speranța moare ultima !?! 
   Cum naiba a ales Dragnea tutele astea și să le pună în funcții de o asemenea importanță ?
    Sau nu le-a ales, el însuși fiind ales de altcineva !

PS. Lelea Safta a spus de mult timp că nu e în regulă cu mulți dintre noii guvernanți ai României postdecembriste. Analfabeți, paranoici, cinici, perverși, mincinoși, cațavenici de modă nouă … Cum urma o nouă seară cu „sânge” în televiziunile de știri, lelea s-a dus să-și ia rudotelul. Are neuronul tulburat rău de tot ! Nici eu nu mă simt prea bine !
Românii are umor !

     COMUNICAT tip PSD Bălăceanca: PNL a dat lovitura de stat. În mandolina lui Orban s-au găsit 8 mitraliere și 10 tancuri !
*
Declarație șoc a asasinilor lui Dragnea penalul: Budapesta este un loc atât de minunat, încât am uitat pentru ce am venit.
*
Pe dracu-ghem, asasini ! Ăia patru voiau să-l ducă la dentist !
*
Hot News. 10 miniștri și-au dat demisia în … Australia ! 

„Manifestările” dedicate Centenarului României Mari continuă !?!


Toate bune ?

Sergiu Găbureac,

Blogul lui Găbu

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.