Ziua Mondială a Tineretului, celebrată într-o ediţie specială a emisiunii Credo

Duminică, 28 iulie, de la ora 15.55, telespectatorii TVR 2 și TVR HD vor putea urmări în transmisiune directă de la Rio de Janeiro ceremonia de încheiere a Zilei Mondiale a Tineretului 2013, într-o ediţie specială a emisiunii „Credo”. Ediţia specială poate fi urmărită şi online, pe portalul video al Televiziunii Române – TVR+, în secţiunea LIVE.

Sfânta Liturghie, oficiată de către Papa Francisc pe Campus Fidei, Guaratiba, va consacra momentul final al întâlnirii tinerilor catolici, manifestare iniţiată de Fericitul Ioan Paul al II-lea în 1984 şi ajunsă în acest an la cea de-a XXVIII-a ediţie.

Emisiunea îi va avea ca moderator pe Titi Dincă şi ca invitat pe părintele profesor universitar doctor Wilhelm Dancă, decanul Facultăţii de Teologie Romano-Catolică a Universităţii din Bucureşti.

Aceştia vor comenta pentru telespectatorii ediţiei speciale a emisiunii „Credo” semnificaţia evenimentului care se desfăşoară în aceste zile în binecunoscutul oraş brazilian, principalele momente din cadrul transmisiunii de la Rio de Janeiro, precum şi modul în care este reprezentată România la această manifestare internaţională.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.