11 companii româneşti participă la Mobile World Congress 2013, Barcelona

11 companii din domeniul comunicațiilor și software expun, în perioada 25-28 februarie, produse și servicii de înalta tehnologie la cea mai prestigioasa manifestare din domeniul comunicațiilor mobile si a tehnologiei aferente, Mobile World Congress 2013 (MWC 2013), Barcelona.

Pe o suprafața de peste 100 mp, in pavilionul national al Romaniei, expun Arobs Transilvania Software, Allview, Simplus Invest, Transilvania Software, Appscend, IT Six Global Services, Creative Staff, Qualteh, iQuest Technologies, Evoline, DataTEK Group

Prezenta companiilor romanesti la târgul international a fost asigurata de Ministerul Economiei in parteneriat cu patronatul de profil ARIES si este susținuta financiar prin programul subscris strategiei guvernamentale de promovare a exporturilor de produse și servicii cu sprijin parțial de la bugetul statului, in conformitate cu Legea 120/2002 și HG 296/2007. Produsele si serviciile promovate la standul național al României acoperă o gama larga, de la tehnologii de dezvoltare cross-platform, dezvoltare aplicații mobile, Web si Embedded, servicii mobile de couponing si ticketing bazate pe SMS, dezvoltarea de software offshore, software la comanda, servicii de dezvoltare near-shore, plați mobile, sisteme de navigare GPS, servicii de alerte din trafic in timp real, servicii de suport IT pana la produse electronice (telefoane mobile Dual SIM si tablete PC) si huse din materiale de înalta calitate pentru tablete si telefoane mobile.

Catalogul oficial al prezentei României la MWC 2013 este disponibil aici. Cele 11 companii prezente la târg au un program de întâlniri prestabilite cu peste 100 de firme  străine interesate in produsele și serviciile romanesti și se așteaptă încheierea de afaceri ce depășesc 1 milion Euro.

Prin participarea la aceasta ediție a MWC 2013, Romania marchează un pas hotărâtor prin prezentarea tehnologiilor și soluțiilor inovative din domeniul comunicațiilor mobile, care reprezintă viitorul acestei industrii, și in același timp concretizarea unuia din obiectivele strategiei guvernamentale de dezvoltare vizionara catre societatea informaționala in contextul Uniunii Inovației 2020.

Evenimentul reprezinta o oportunitate de creștere a vizibilității si promovării industriei mobile din Romania si a brandului sectorial romaniaIT. Posibilitățile de networking, întâlnirile bilaterale, descoperirea celor mai noi tehnologii apărute pe piata, inovația prezenta, lărgirea orizontului in materie de mobile prin conferințele si seminarele propuse, susținute de reprezentanți de seama ai industriei fac din Mobile World Congress un eveniment de la care toți participanții si susținătorii industriei mobile au așteptări ridicate.

La ediția din acest an a târgului MWC, cea de-a opta, expun peste 1500 de companii din 64 de tari in cele opt Hale pe aproximativ 100.000 mp. Târgul este deschis atât specialiștilor cat și publicului larg și se așteaptă peste 100.000 vizitatori.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.