11 motive pentru care femeile sunt superioare barbatilor

Iata mai jos doar cateva dovezi concrete care atesta ca femeile sunt mai bune decat barbatii:
1. Au o memorie mai buna
Conform celor mai recente studii ale oamenilor de stiinta, femeile au o memorie mai buna decat barbatii. Acest lucru se datoreaza si faptului ca reprezentantele sexului frumos sunt mai sensibile si acorda o atentie sporita detaliilor aparent nesemnificative pentru barbat.
2. Femeile nu recita replici de agatat
Desi pare greu de crezut, inca mai exista barbati care utilizeaza replici penibile pentru a cuceri femeile. Rareori au curajul sa-si recunoasca sentimentele si in general apeleaza la sfatuitori cu experienta pentru a-si cuceri aleasa. Cat despre curaj si originalitate…ce sa mai vorbim.
3. Sunt mai curajoase
Chiar daca sunt mai sensibile la durere, femeile au mai mult curaj decat sexul opus. Studiile arata ca de-a lungul vietii femeile suporta cu stoicism mai multe dureri greu de imaginat pentru sexul opus. Nasterea si epilarea ocupa primele locuri. In plus, femeile sunt predispuse la mai multe boli cronice si tratamentul pentru recuperare nu este de cele mai multe ori usor de suportat.
4. Sunt mai delicate
Barbatii prefera de cele mai multe ori zgomotele stridente in defavoarea unor sunete mai linistite. Au un ras foarte zgomotos si cand se intalnesc in gasca se intrec in a scoate sunete cat mai infioratoare. Nici macar daca se indragostesc nu se comporta natural. Femeile au un comportament mult mai gratios si niciodata nu prefera ridicolul pentru a iesi in evidenta.
5. Femeile mint mai putin decat barbatii
Spre deosebire de barbati, care mint deseori pentru a-si ascunde aventurile, femeile evita adevarul cand isi doresc sa-si ascunda adevaratele sentimente. Chiar daca sunt nemultumite de anumite aspecte ale relatiei, se prefac fericite doar pentru a evita conflictele. De asemenea, studiile au confirmat ca ele au mai multe mustrari de constiinta atunci cand mint, in timp ce barbatii rareori au pareri de rau. Chiar daca regreta o vorba spusa la nervi, foarte putini au curajul sa-si ceara scuze; orgoliul si dorinta de superioritate sunt mult mai puternice.
6. Femeile se descurca mai bine in pozitia de lider
Un prim argument ar fi ca femeile gestioneaza mult mai bine problemele decat barbatii. Sunt mai rabdatoare, impartriale, fiind dispuse la negocieri. Nu sunt la fel de autoritare si nu se afla conduse in permanenta de egoul masculin care nu suporta concurenta.
7. Pretuiesc mai mult o relatie
Odata ce s-au implicat intr-o relatie, femeile se daruiesc fara rezerve persoanei iubite si incep sa faca planuri, sa viseze cu ochii deschisi la viitor. Barbatii sunt mai circumspecti, au nevoie de dovezi clare de iubire si loialitate inainte de a se implica intr-o relatie.
8. Femeile sunt mai responsabile
Deoarece constientizeaza mai bine riscurile si se concentreaza mai mult asupra aspectelor emotionale. Nu in ultimul rand, sunt mai mature decat barbatii. De aceea, rareori iau decizii la nervi si in general isi cantaresc atent deciziile care le pot influenta viitorul.
9. Afla mai usor un secret
Reprezentantele sexului frumos mizeaza nu doar pe inteligenta, ci si pe un fizic aspectuos si atragator. Frumusetea exterioara este categoric mai bine pusa in valoare de o silueta feminina, frumos armonizata. In plus, femeile stapanesc mult mai bine arta comunicarii si limbajul trupului.10. Au mai multa incredere in propriile forte
Cu siguranta, ati auzit ca in spatele unui barbat de succes se afla o femeie puternica. Chiar daca reprezentantii sexului tare se grabesc sa infirme aceasta afirmatie, iata doar cateva exemple care sustin aceasta teorie. Barbatii au deseori nevoie de confirmari si asigurari din partea femeilor. Le ler parerea inainte sa se imbrace pentru o intalnire importanta si necesita permisiunea partenerei inainte de a lua o hotarare grea.
11. Femeile sunt capabile sa-si poarte si singure de grija
Chiar daca sufera mai mult dupa o despartire, femeile se descurca mai bine decat barbatii. Sunt mai independente, stiu sa-si gateasca singure si nici calcatul hainelor nu reprezinta o catastrofa. In general, femeile se refac mei repede dupa o separaree si au sanse mai mari sa-si gasesaca un partener nou.

Sursa: ampress.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.