Gala „Green Woman” 2022. 12 femei de succes, 12 distincții meritorii

Femeile din România se remarcă prin putere, voință, vocație și înalte standarde profesionale de fiecare dată când sunt implicate în proiecte dintre cele mai diverse, care aduc plusvaloare evoluției societății românești.

De la oameni de afaceri la profesoare și de la redactori șefi de publicații la cercetătoare în protecția mediului, femeile își pun amprenta în fiecare zi asupra bunului mers al domeniilor în care activează, pasiunea și vocația făcându-le performeri de certă anvergură.

Toate aceste calități vor fi în prim-planul unui eveniment menit să celebreze aportul femeilor din România la viața cetății și la dezvoltarea societății. Inițiativa Ecologistă Europeană, Asociația de Dezvoltare Regională și Politici Europene, UZPR și ProFamilia organizează ediția 2022 a Galei „Green Woman”, care va avea loc în ziua de 19 decembrie, la Palatul Parlamentului.

Evenimentul, ajuns la cea de-a IV-a ediție, premiază în fiecare an personalități publice feminine din România, care s-au distins în domeniile în care profesează – jurnalism, antreprenoriat, diplomație, ecologie, protecția mediului, cultură, educație, opere caritabile, voluntariat.

Organizatorii anunță un eveniment de ținută, complet, care va include un laudatio pentru fiecare personalitate ce va primi distincția, discursuri ale doamnelor și domnișoarelor premiate, momente artistice.

Gala „Green Woman” 2022 va fi prezentată de Lavinia Șandru.

Printre partenerii media ai evenimentului se numără publicațiile „Gândul”, „Evenimentul zilei”, „Ziua”, „Ultima oră”, impact.ro și postul tv Canal 33.

Organizatorii mulțumesc sprijinului primit din partea Litera, Bilet.ro, BAT, Nestle, ProSal, Impact, Cez Group, Domeniile Urlați, Universal Alloy Corporation, Glow Labb, Alexandrion Group, Florăria Tria’s, Cofetăriile Tip Top, One Herăstrău Office.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.