”Recreating the past”, în premieră în Arad

Reconstituirea istorică cu ajutorul noilor tehnologii reprezintă pentru un oraș ca Arad o modalitate excepțională de redescoperire și promovare a trecutului.

Proiectele inițiate de firma ”Cyber Excellence” SRL puse sub genericul ”recreating the past” sunt subsumate acestor deziderate.

În premieră pentru Arad, utilizarea realității virtuale (V.R.) și realității augmentate (R.A.), a permis recrearea interiorului Palatului Bohuș – una dintre cele mai importante edificii ale urbei – precum și al momentului vizitei împăratului Franz Joseph din 1852.

Astfel, generația actuală va putea să vizualizeze aspecte inedite din trecutul Aradului și să înțeleagă mai bine ce a însemnat acest oraș pe toate planurile.

Proiectul ”recreting the past” este o realizare a firmei Cyber Excellence SRL pentru comunitatea arădeană și are la bază resurse proprii.

Vom continua cu promovarea altor obiective de referință pentru Arad, convinși fiind de impactul tot mai mare al acestui demers ”, a precizat dr.Antoniu Martin, director de proiecte al companiei.

Cele două proiecte pot fi vizualitate:

– https://bit.ly/BOHUSAR
– https://bit.ly/JOSEPHAR

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.