150 locuri de muncă în domeniul agricol în Spania prin intermediul Reţelei EURES

 Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin EURES România, anunţă organizarea unei selecții pentru ocuparea a 150 de locuri de muncă sezoniere în domeniul agricol (recoltare, ambalare fructe) în Spania. Selecția va avea loc în perioada 14 – 15 martie 2019 (începând cu ora 900) în Râmnicu Vâlcea, Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor din Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr.98, jud. Vâlcea.

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania, care oferă cele 150 locuri de muncă în agricultură este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor (mere, cireșe, nectarine, caise, etc.). Muncitorii vor lucra în câmp: cules fructe (mere, cireșe, nectarine, caise, etc.), curățat pomi; în fabrică: aranjarea fructelor în lăzi și caserole;

Sunt oferite 150 locuri de muncă dintre care 100 de locuri de muncă sunt pentru femei, iar 50 pentru bărbați. Durata contractului este aprilie – septembrie 2019, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.

Persoanele cu domiciliul în județul Bucureşti care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă Bucureşti pentru a fi înregistrate în baza de date. Înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală „apt pentru muncă”.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 08.03.2019, la selecție urmând a fi invitate doar persoanele care sunt înregistrate și au depus documentele menționate.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.