Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Clasica luptă – Clasificată (Classy fight – Classified) by Remus CERNAT

Publicat: duminică, 03 martie 2019

EXCLUSIVITATE

 

Clasica luptă dintre două femei care-și dispută bărbatul bogat, dar afemeiat! Prima din poziția de soție – extrem de tânără, cuminte, ascultătoare, harnică, fidelă. Cea de-a doua – amanta, mult mai frumoasă, mai stilată, mai titrată, mai sofisticată, mai dotată, mai imaginativă!

Classified însemnând arhicunoscutele dosare „secrete” cu vieți duble, triple, ale politicienilor, serviciilor, high-life-ului și restul desfrânaților…(Lista interpretărilor și metaforelor rămâne deschisă)

Candoare cu bucle crețe?

Sau mister titrat, stilat,

Coafat, sofisticat?

Rai senin sau negru iad ?

Cruce de piatră sau brad ?

Doamne ajută să nu cad !

 

 

Actor, regizor, scenarist și cum sunt ortodox practicant, naționalist (în sensul că-mi iubesc nația, limba, tradițiile, țara, fără să intru în nici un partid de profil) e limpede că nu fac parte din nici o gașcă! Deci, nu o să mă vedeți la televizor în nici un serial sau emisiune spălătoare de creier, generatoare de confuzie și zavistie, rămânând totuși în zona artelor (profesor de tango argentinian, de fitness, coregraf, cochetez cu pictura, sculptura și arta decorativă.

 

 

 

De asemenea, sunt și colecționar de artă și expert în imobiliare, iar când am un finanțator mai pun în scenă câte o piesă de teatru, un filmuleț de scurt metraj, o docu-drama, lucruri mărunte aparent, toate având Morala Ortodoxă! De fapt, cred că asta e singura mea calitate notabilă.

 

Ca pictor-sculptor-artist decorativ sunt amator. Iau câteva elemente (4, 5 până la 30), pe unele le construiesc de la zero, pe altele puțin începute, dar pe absolut toate le prelucrez, le asamblez și le pun într-o relație până obțin metafora dorită!

 

Sper să vă schimb un pic din șirul clipelor la fel, mai ales că am presărat pe ici-pe colo și niște versuri … Apropo, cei care căutați arta progresistă, new age, dadaistă etc. o să vă plictisiți de Moarte! Fascicole infime de erotism?  Ei, cam da, căci vorba creștinului: „Frumoasa e lucrarea Ta, Doamne !”, doar am fost dansator exotic. Sper că nu am scăpat nimic trivial, căci acum sunt omul Lui! Amin! 

 

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=108718

Zona comentariilor

Meteo în țară

29 martie 2020, 11:49
 

VNV
Soare
15°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 20°C
Presiunea: 1010 mb
Umiditate: 41%
Vânt: 4 km/h VNV
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 5
Răsarit: 7:02
Apus: 19:39
Prognoza 30 martie 2020
Zi
 

SV
Noros
19°C
Vânt: 7 km/h SV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

E
Parţial noros
2°C
Vânt: 11 km/h E
Rafale de vânt: 22 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 277.532 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team