5 lucruri pe care salariile mărite ale medicilor le pun în pericol de moarte

Ați auzit ce catastrofă vine, da? Intrăm în criză bugetară pentru că de azi au fost dublate salariile medicilor! Păi de unde atâția bani? Și ce riscăm să pierdem în caz că ajungem la fundul sacului? Iată o listă foarte scurtă:

Redevențele vecine cu zero pentru petrol și gaze, cele care fac acum România competitivă pe piața țărilor cu resurse de pe urma cărora nu încasează nimic.

Schema de personal de la SRI, secretă dar orișicât străvezie, cu tot cu procentul de absorbție a fondurilor UE la care contribuie.

Rachete, corvete, submarine sau ce altceva e în măsură să apere țara sezonul ăsta, de preferat fără offset ca să alegem ce e mai bun.

Metroul la Otopeni pe sub Pădurea Băneasa, de va trebui să o luăm pe la suprafață cu trenul, pentru o economie meschină de un miliard de euro.

Pensiile speciale ale unora care au muncit o viață întreagă ca la bătrânețe maturitate să-și permită… o șpagă decentă la spital?

Merită atâtea sacrificii? Sau – vorba cuiva care a anticipat că nici autostrăzi nu ne trebuie – „să nu facem o dramă că pleacă medicii din țară”!

 

Lucian Davidescu

România Curată

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.