A IX-a ediţie a târgului de joburi "Zilele Carierei în Imobiliare" își deschide porțile

Zilele Carierei în Imobiliare”, târgul de job-uri organizat bianual de Rețeaua CENTURY 21® din România, a ajuns la a IX-a ediţie. Pe 22 și 23 mai, toţi cei care doresc să-şi înceapă o carieră în cadrul cele mai puternice reţele din domeniul imobiliar la nivel mondial sunt aşteptaţi la sediul agenţiei CENTURY 21 Titan Park din Str. Baba Novac 19A, la parterul clădirii Belvedere, vis-a-vis de parcul IOR.
„Târgul Zilele Carierei în Imobiliare este deja o tradiție și are ca scop oferirea de oportunități profesionale tururor celor care doresc să înceapă o carieră în domeniu”, a declarat Cătălin Scripcaru, Preşedintele CENTURY 21 România, francizorul Master pentru ţara noastră. „Deoarece suntem caracterizați de un puternic spirit inovator, această a IX-a ediție aduce o serie de noutăți, în ceea ce privește sistemul de recompensare. Plata se va face pe activități, schema de remunerare devenind mai completă, ea bazându-se pe o serie de targeturi lunare. Sunt preferate în continuare persoanele fără experienţă în domeniu, dar care au mai lucrat în vânzări și care îşi doresc o carieră pe termen
lung și de succes în imobiliare. Rețeaua CENTURY 21® asigură un program de pregătire profesională la cele mai înalte standarde internaționale în domeniu, la finalul căruia fiecare candidat va fi apt pentru o carieră de succes. Căutăm persoane cu o fire extrovertită, care să dețină sau să dorească să dobândească arta vânzării, dornice să învețe și să pună în practică un model de consiliere imobiliară orientat spre clienți și bazat pe un solid Cod de Etică şi Conduită”, a completat Cătălin Scripcaru.
Pentru această ediţie sunt disponibile 8 posturi de consilieri imobiliari din sectorul 3 al Capitalei, pentru care este necesară o experiență de vânzări în orice alt domeniu. Profilul consilierului imobiliar căutat include câteva elemente cheie: să aibă vârsta peste 25 de ani, reşedinţa în sectorul 3 şi să aibă deschidere spre învăţare şi disponibilitatea de a lucra full-time. CENTURY 21 Titan Park caută persoane cu excelente abilităţi de comunicare, având capacitatea de a iniţia şi susţine relaţii sociale şi parteneriate productive. Amabilitatea, inovativitatea şi perseverenţa se numără printre calităţile care vor diferenţia candidaţii.
Pentru înscriere va trebui să trimiteți CV-ul Dvs. pe adresa de email titanpark@century21.ro, cu mențiunea „Pentru Zilele Carierei în Imobiliare”, urmând să fiți contactat în cel mai scurt timp.
Vizitatorii târgului vor avea oportunitatea de a fi intervievaţi pe loc de către reprezentanţii Reţelei.
Candidaţii se vor putea întâlni cu Cătălin Scripcaru, Preşedintele CENTURY 21 România, Gabriel Alexandru, Vicepreşedinte, Daniel Păun, Research & Education Manager, şi cu toţi ceilalţi membri ai echipei formată din 15 persoane.
Târgul „Zilele Carierei în Imobiliare” va fi deschis pentru public miercuri, 22 mai, și joi, 23 mai, începând cu ora 8.00, iar vizitatorii sunt aşteptaţi până la ora 20.00 în fiecare zi a evenimentului.
Persoanele selectate vor participa, chiar din prima săptămână de colaborare, la cursuri de training în vânzări consultative, management al timpului, comunicare şi etică profesională. Acestea vor fi urmate de seminarii şi programe de educaţie continuă, teoretică şi practică.
Sistemul de dezvoltare a carierei în vânzări marca CENTURY 21® combină training-uri pentru dezvoltarea abilităţilor, planificare a business-ului, coaching şi mentoring, cu cele de dezvoltare personală. La nivel mondial, programul de pregătire Century 21 Real Estate LLC, USA, este unul dintre cele mai apreciate programe de training, fiind recunoscut în topuri de specialitate precum „Top Training 125”, realizat de publicaţia americană „Training Magazine”.
Rețeaua CENTURY 21® practică sistemul de reprezentare al clienţilor, un sistem diferit în relațiile cu clienții, comparativ cu situația actuală a pieței în care ambii clienți, atât vânzătorul cât și cumpărătorul, sunt comisionați de către agenții imobiliari, sistem cunoscut sub denumirea de sistem de intermediere. În acest sistem, agenții nu negociază prețul tranzacției în favoarea niciunui client, scopul fiind doar încheierea tranzacției prin mediere. Având în vedere că, la negocierea preţului de tranzacționare, interesele vânzătorilor sunt contrare cu cele ale cumpărătorilor, consilierii CENTURY 21® lucrează doar în sistem de reprezentare a intereselor clienților, negociind prețul doar în favoarea
clientului lor, a unei singure părți dintr-o tranzacție imobiliară: ori vânzătorul ori cumpărătorul.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.