A sasea editie a Conferintei internationale de cercetare in constructii, economia constructiilor, arhitectura, urbanism si dezvoltare teritoriala

La Bucureşti va avea loc cea de-a sasea editie a Conferintei internationale de cercetare in constructii, economia constructiilor, arhitectura, urbanism si dezvoltare teritoriala avand ca tema „Provocari pentru Romania in cadrul Strategiei Orizont 2020, programul cadru al Uniunii Europene pentru cercetare-dezvoltare in perioada 2014-2020″si ca obiectiv prezentarea tendintelor din domeniul urbanismului, arhitecturii, constructiilor si disciplinelor conexe in lumina provocarilor lansate de Strategia Orizont 2000 in vederea pregatirii parteneriatelor europene pentru cercetare si dezvoltare tehnologica privind sustenabilitatea constructiilor si a mediului construit.

Evenimentul va avea loc pe data de 18 octombrie 2013, incepand de la ora 930, fiind organizat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila URBAN-INCERC la sediul sucursalei INCERC Bucuresti din Sos. Pantelimon nr. 266, sector 2.

Vor fi prezenti la conferinta domnul George Bala, Director al Directiei Transfer Tehnologic si Infrastucturi, Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica; domnul academician Dan Balteanu, Director al Institutului de Geografie al Academiei Române; reprezentanti ai Ministerului Eductiei Nationale; reprezentanti ai Ordinului arhitectilor din Romania (arh. Mircea Diaconescu, arh. Gabriela Miereanu); reprezentanti ai Uniunii arhitectilor din Romania (arh. Pavel Popescu); urbanisti, ingineri, economisti, geografi, ecologi, chimisti, sociologi si alte profesiuni.

Dintre invitatii internationali care vor avea si comunicari in plen, fac parte:

– reprezentantii institutelor ENBRI, astfel:

– Luc Bourdeau (CSTB), Construction in H2020, role of ECTP-E2BA

– Peter Richner (EMPA), NEST – a holistic, dynamic and flexible research

platform for sustainable Construction.

– Kàroly Matolcsy (EMI), Hungarian challenges for energy efficiency

– Johan Vyncke (BBRI) Contractors Research Priorities for 2015 at the

Belgian Building Research Institute.

– Reprezentantul CSTB: CSTB R&D Program for 2014-2017.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.