Acțiune în folosul comunității în Parcul Giulești din Sectorul 6

Ieri, 26.07.2013, a avut loc încheierea proiectului „Implicare Civică și Dialog pentru Tineri (YCED)”, un program care s-a desfășurat pe o perioadă de doi ani și care a mobilizat peste 400 de tineri și profesori din 19 școli din România și Moldova în proiecte menite să crească toleranța interetnică.

Evenimentul de încheiere va continua și astăzi, 27.07.2013, în prezența Viceprimarului Sectorului 6, Gabriel Petrea, și a reprezentanților romi din cadrul autorităților locale, cu o acțiune care se va desfășura în Parcul Giulești din Sectorul 6 (lângă Liceul Marin Preda), începând cu ora 09.30.

Participanții la evenimentul organizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 6 vor realiza o activitate în folosul comunității care presupune înfrumusețarea parcului prin plantarea de pomi ornamentali și flori.
Prin această acțiune, participanții se vor angaja să aibă o implicare activă în comunitate prin activitățile pe care le vor realiza în viitor.

YCED este un program finanțat de Departamentul de Stat al SUA, Biroul pentru Democrație, Drepturile Omului și Muncă, implementat în România de International Research & Exchanges Board (IREX), în parteneriat cu Romani CRISS.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.