Afaceri inedite: ciuperci la cutie

Alejandro Velez şi Nikhil Arora erau doi viitori absolvenţi ai Universităţii Berkeley, care se îndreptau, la fel ca mulţi alţii, spre lumea corporativă şi spre o carieră în afaceri. Totuşi, cum au ajuns să îşi schimbe radical direcţia şi să creeze produse inovatoare precum kitul autonom de creştere a ciupercilor?, se întreabă Organicconectmag.com.

Cu câteva luni înainte de absolvire, cei doi erau la un curs de etică în afaceri, iar profesorul lor a prezentat o idee potrivit căreia este posibil să creşti ciuperci gourmet în zaţ de cafea reciclat. A fost o lecţie despre sustenabilitate. Alex şi Nikhil nu se cunoşteau, însă, profesorul i-a rugat să colaboreze la un proiect, aşa că cei doi au ajuns să se întâlnească destul de des.

Detalii pe Financiarul.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.