Agenţia Naţională Antidrog, alături de studenţi în anul universitar 2013-2014

Specialiştii Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA), prin cele 47 de centre de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog de la nivel teritorial, s-au aflat în mijlocul studenţilor cu ocazia deschiderii anului universitar 2013-2014.

Cu această ocazie, reprezentanţii centrelor teritoriale ale ANA au diseminat informaţii referitoare la riscurile asociate consumului de tutun, alcool şi droguri şi au transmis mesaje antidrog ce au avut ca scop informarea şi conştientizarea efectelor pe care le produce consumul de droguri şi de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive asupra organismului, dar şi serviciile pe care le oferă agenţia.

În anul universitar 2013-2014, specialiştii centrelor de prevenire, evaluare şi consiliere antidrog vor fi în mod constant alături de studenţi şi vor realiza, la nivel naţional, activităţi de prevenire a consumului de droguri, precum şi o serie de acţiuni menite să îi sensibilizeze cu privire la efectele şi riscurile acestui fenomen.

De asemenea, odată cu debutul acestui an universitar, a fost lansată studenţilor invitaţia de a se alătura specialiştilor ANA, în calitate de voluntari în activităţile pe care aceştia urmează să le desfăşoare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.