Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Agenția Națională de Presă AGERPRES s-a alăturat platformei EUROPEAN DATA HUB

Publicat: joi, 28 martie 2019

 

În martie, Agenţia Naţională de Presă AGERPRES s-a alăturat consorţiului de agenţii de presă ce produc site-ul – agenţia AFP cu sediul la Paris, agenţia de presă italiană ANSA şi agenţia de presă germană dpa.

 

EUROPEAN DATA HUB, PLATFORMĂ CO-FONDATĂ DE CĂTRE AFP, LANSEAZĂ O VERSIUNE NOUĂ ÎMBUNĂTĂŢITĂ

 

 

RECUNOSCUT DEJA CA UN SITE DE REFERINŢĂ PENTRU PROBLEMELE MAJORE EUROPENE, EDNH (EUROPEAN DATA NEWS HUB) LANSEAZĂ O NOUĂ VERSIUNE A PLATFORMEI SALE. MAI RECEPTIV LA ŞTIRILE EUROPENE ŞI ACCESIBIL ÎN MAI MULTE LIMBI, EDNH ARE SCOPUL DE A ADUCE USERILOR ONLINE ŞI MASS-MEDIA GLOBALE ÎNŢELEGERI VALOROASE ASUPRA CELOR MAI IMPORTANTE PROBLEME DIN UE. ACESTEA INCLUD BREXIT-UL, ALEGERILE EUROPENE, CRIZA MIGRANŢILOR ŞI POLITICILE PENTRU COMBATEREA SCHIMBĂRILOR CLIMATICE.

Disponibil deja în cinci limbi – Engleză, Germană, Franceză, Italiană şi Spaniolă – de acum va oferi şi Maghiară şi Română. Aşa cum a făcut în decursul ultimilor doi ani, EDNH va oferi mass-media europene şi userilor text, fotografii, infografice şi video-uri 3D.

Directorul pentru Europa al AFP, Christine Buhagiar, a declarat: “Suntem încântaţi să contribuim la EDNH prin distribuirea către public de informaţii verificate şi date obţinute corect. EDNH îndeplineşte o misiune esenţială de a promova o mai bună înţelegere a problemelor majore cu care se confruntă Uniunea Europeană într-un moment în care sunt proliferate campanii de dezinformare”.

Conţinutul, care nu este sub incidenţa drepturilor de autor, poate fi downloadat şi publicat de media şi distribuit de useri online.

Conţinutul EDNH este de asemenea distribuit în toată lumea de către agenţii către abonaţii lor, ziare, posturi TV, posturi radio, către site-uri online şi mobile, baze de date şi instituţii.

EDNH este subvenţionat de către Comisia Europeană şi beneficiază de independenţă editorială totală, o cheie a credibilităţii sale ce este consacrată în Carta sa ce poate fi consultată gratis pe site.

 

AFP este o agenţie globală de presă ce livrează ştiri rapide, precise şi cuprinzătoare despre evenimentele ce ne modelează lumea, de la conflicte la politică, economic, sport, monden şi cele mai noi descoperiri în sănătate, ştiinţă şi tehnologie. Cu 2.400 de angajaţi răspândiţi în aproape fiecare ţară, AFP acoperă lumea 24 de ore din 24 în şase limbi. AFP livrează ştiri în format video, text, foto, multimedia şi grafice către o gamă largă de clienţi incluzând ziare şi reviste, posturi TV şi radio, website-uri şi portaluri, operatori mobili, clienţi corporativi, precum şi instituţii publice.

 

Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informații echilibrate, cu caracter imparțial, și de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii și instituțiile din țară, dar și cea mai importantă sursă de știri despre România, în exterior. Din 1921, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informații. Printre serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de știri tematice, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia, fluxul documentare, precum și servicii de imprimare.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=109531

Publicat de la data mart. 28 2019. Categorii ACTUALITATE, EXTERN, MASS-MEDIA, Recomandări ULTIMA ORĂ.

Zona comentariilor

Meteo în țară

15 octombrie 2019, 23:22
 

NE
Senin
13°C
7 km/h
Perceput de temperatură: 12°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 87%
Vânt: 7 km/h NE
Rafale de vânt: 7 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:30
Apus: 18:32
Prognoza 16 octombrie 2019
Zi
 

ENE
Înnourat
22°C
Vânt: 7 km/h ENE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

NE
Nori intermitenti
9°C
Vânt: 0 km/h NE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 234.015 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team