Ajunul sărbătorii Adormirii Maicii Domnului petrecut în blocaj pe DN1

Mii de mașini erau prinse în traficul infernal de pe DN1 în după-amiaza zilei de 14 august 2013. Cu treabă, fugiți din canicula zonelor de la câmpie sau pur și simplu plecați să sărbătorească vreo Marie sau Marian la munte, călătorii s-au văzut prinși ore în șir în traficul de pe DN1. Dacă au cântat prohodul Maicii Domnului în timp ce așteptau să mai înainteze câte un pic nu știm, dar cu siguranță s-au întrebat din nou unde sunt promosiunile făcute în prima conferință de presă a ministrului Radu Stroe din 3 ianuarie 2013, în care afirma cu tărie că, până la finalizarea  autostrăzii A3 către Brașov, se vor căuta și alte soluții de decongestionare a traficului de pe DN1, cum ar fi, citez:„ un sens unic într-o direcţie şi alt sens unic în altă direcţie”.

Însă, nimic nou: ieri, 14 august , la orele după-amiezii, povestea călătoriei bară la bară s-a repetat , spre disperarea șoferilor.

Sau poate că autoritățile responsabile pentru organizarea unui trafic mai civilizat au ajuns la aceeași concluzie ca și mulți dintre turiștii ce au apucat să călătorească și în alte țări, și anume: peisajele din România sunt mult prea frumoase pentru a fi admirate doar trecând în viteză  cu mașina :) ).

P.S.: ne întâlnim în același trafic de tip bară-la-bară și la întoarcerea de la munte?

Fără alte comentarii, aveți și câteva imagini filmate în timpul călătoriei „la pas” dintre Bușteni și Sinaia:

Angelica STÂNGĂ

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.