Al Pacino, în serialul-eveniment „The Hunt”

Legendarul actor de cinema Al Pacino revine pe micile ecrane pentru a juca în serialul „The Hunt”, care va fi difuzat de Amazon, potrivit site-ului de specialitate Deadline. Surse apropiate proiectului, care îl va avea pe Jordan Peele regizorul filmului „Get Out” (2017) ca producător executiv, au declarat că acordul cu Al Pacino urmează să fie încheiat în câteva zile.

Serialul „The Hunt”, care va avea zece episoade, va prezenta un grup de comando din 1977 destinat capturării naziştilor la New York, unde se ascunde un grup de persoane ce conspiră pentru a crea în SUA „al patrulea Reich”.

Din distribuţia serialului mai fac parte Logan Lerman, actor cunoscut din două filme ale lui Percy Jackson şi din pelicula „The Perks of Being a Wallflower” (2012).

Al Pacino, deţinător al unui Premiu Oscar pentru cel mai bun actor pentru interpetarea sa magistrală din filmul „Parfum de femeie”, a devenit o legendă a lumii filmului după ce a jucat în trilogia „The Godfather” („Naşul”).

Deşi şi-a dedicat marea parte a carierei cinematografiei, Al Pacino a jucat în mai multe proiecte pentru micul ecran, precum serialul limitat „Angels in America” (2003), sau filmele pentru televiziune „Phil Spector” (2013) şi „Paterno” (2018), precum și în numeroase piese de teatru.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.