Amenințările SUA la adresa Coreei de Nord sunt legate de negocierile falimentului corporației SUA și repornirea globală

Evenimentele lumii au fost blocate într-un model posesiv în această vară, dar o schimbare majoră de paradigmă este posibilă în această toamnă dacă o facem să se întâmple.

Modelul posesiv este după cum urmează: CORPORAȚIA Statele Unite ale Americii, care a intrat în faliment la 1 mai anul curent, a amenințat cu războiul Coreea de Nord ca o tactică de negociere cu creditorii săi. Creditorul său principal, China, a făcut apel stuff-ului corporației, promițând să protejeze Coreea de Nord în eventualitatea atacului unilateral din partea SUA. În același timp, chinezii au efectuat acțiuni militare limitate la granița lor cu India, reamintind americanilor că au capacitatea tehnică de a prelua acea țară de 1,3 miliarde de persoane într-o chestiune de luni, dacă ar fi un război. Chinezii au declarat, de asemenea, că nu vor proteja Coreea de Nord în cazul în care va executa prima lovitură.

În același timp, rușii și Pentagonul i-au informat pe israelieni că vor fi atacați dacă vor încerca să lanseze o rachetă nucleară dintr-unul din submarinele lor și ar face-o să pară că a făcut-o Coreea de Nord, spun surse din Pentagon și FSB rus. Acest lucru a condus în mod efectiv la anihilarea oricărei încercări a mafiei khazare de a începe al Treilea Război Mondial, deoarece orice încercare de a face acest lucru îi va afecta doar pe ei. Ei nu mai pot să ne păcălească cu începutul unui război.
În orice caz, armata americană a condus nenumărate scenarii care implică un război total cu China și rezultatul este întotdeauna același, 90% din umanitate moare și emisfera nordică devine nelocuită. Chinezii sunt pe deplin conștienți de acest lucru. Asta înseamnă că toată această discuție despre război este doar o lovitură în masă. Astfel, situația pare a fi în impas. Cu toate acestea, nu este un impas. Facțiunea khazară a regimului Trump, realizându-și propaganda de război, nu merge nicăieri, intenționează acum să întrerupă importurile chineze în SUA.
Acesta este vechiul slogan „dacă nu cumpărăm, mor”, ce se simte auzit în cercurile agențiilor de informații americane. Cu toate acestea, din punctul de vedere al chinezilor, pierderea unui client care a plătit cu cardul său de credit în ultimii 40 de ani și care nu mai este în măsură să plătească factura cu cartea de credit, ar fi de fapt un plus. Nimeni nu beneficiază de o bătaie de cap în plus, mai ales cu o criză criminală ca a SUA, care a fost în război în 220 de ani din cei 241 de ani de existență.
Dacă americanii vor decide să continue în orice fel și să utilizeze bariere și tarife ca să împiedice importurile chinezești și să pună capăt excedentului comercial chinez cu Statele Unite, vor exista multe consecințe pe termen lung, cele mai multe fiind foarte proaste pentru SUA. Practic vorbind, SUA ar suferi o scădere bruscă a nivelului de trai și ar deveni o „ paria” în comerțul mondial dacă ar încerca să facă acest lucru. Regimul american a pierdut multă încredere și aliați ca rezultat al comportamentului său anti-social din întreaga lume. Un indicator a acestui lucru este faptul că obligațiunile „junk” italiene au acum un preț mai mare decât US Treasuries (obligațiuni de trezorerie) :http://www.zerohedge.com/news/2017-08-10/italian-junk-bonds-yield-less-treasurys-insanity-bond-market-4-charts
După cel de- al doilea război mondial obligațiunile Trezoreriei Statelor Unite au fost considerate cel mai sigur paradis pentru bani din lume și acum piața le consideră mai riscante decât obligațiunile junk emise de companiile din sectorul privat ale națiunii falimentare Italia. Acum autoritățile financiare din Marea Britanie au expus indirect tactica guvernului american de a-și cumpăra propriile datorii, făcând-o să pară ca străinii (Belgia, Irlanda etc.) o fac, pentru a face să pară că totul este bine pe piețele financiare americane. Ei au făcut acest lucru indirect, cu o recunoaștere din partea Financial Times că acum 103 de ani, când aproape nimeni nu a cumpărat obligațiuni engleze pentru primul război mondial, a mințit publicul prin faptul că a raportat că emisiunea de obligațiuni a fost suprasubscrisă:http://www.zerohedge.com/news/2017-08-08/none-it-was-true-103-years-later-ft-admits-it-lied-and-colluded-bank-england
Când eram un jurnalist financiar mediatic, șefii mei mi-au spus adesea să susțin acest tip de minciună „pentru a stimula psihologia pieței”. Cu alte cuvinte, ni s-a spus să fim majorete, nu reporteri obiectivi de știri. Acum, din ce în ce mai mulți oameni din mass-media din SUA își riscă cariera pentru a expune agenda șefilor. De exemplu, Brian Williams, de la NBC, a recunoscut într-o emisiune de presă că „munca noastră acum este să speriem oamenii de moarte cu Coreea de Nord„:http://www.zerohedge.com/news/2017-08-09/nbcs-brian-williams-our-job-scare-people-death-over-north-korea
Scopul acestei campanii a fricii a fost acela de a împinge investitorii să se îndrepte spre obligațiunile americane ca și către un „paradis sigur”, dar nu funcționează. În schimb, planul rămâne să eliminăm toate vestigiile finale ale guvernării khazare din SUA. Trump este pregătit să înceapă un război cu mlaștina din Washington DC, surse din Pentagon spun. Există, de asemenea, multe alte semne că mlaștina în care se scaldă khazarii, închinătorii Satanei, este drenată, spun sursele. Acum, că superiorii khazari de top, precum Clinton-ii și John McCain au fost eliminați, funcționarii de nivel inferior sunt concediați.
Dintr-odată ”au fost concediați doi agresori israelieni ai ambasadorului ONU, Nikki Haley, iar ea ar putea fi următoarea„, notează sursele. Pentru altul, „șoimul din Iran – generalul Petraeus și Derek Harvey, au fost concediați de la Consiliul Național de Securitate, în timp ce generalul de marină John Kelly devine Șeful Statului Major al Casei Albe„, notează sursele Pentagonului. În plus, Ezra Cohen-Watnick, directorul departamentului de informații NSC al Mossad, a fost concediat după ce Kelly a preluat agenția, pentru că a fost un risc de securitate națională și s-a opus înțelegerii cu Iranul, notează sursele. Orice alți angajați care călătoresc în Israel sau care au legături cu acea națiune necinstită, vor fi de asemenea concediați, spun ei.
Ezra și fratele său au fost anterior de neatins din cauza ginerelui lui Trump, Jared Kushner, spun sursele. Cu toate acestea, „Kushner însuși poate obține aprobarea lui Kelly privind dosarul de securitate„, adaugă ei. Kushner este trimis în goană sălbatică prin Orientul Mijlociu pentru a-și arăta incompetența ca făuritor de pace, notează sursele. Pentru a înlocui controlul khazar, Pentagonul, rușii și chinezii, au format o mare alianță, surse din toate cele trei tabere confirmă. Acest lucru se întâlnește în Venezuela, care a devenit un protectorat de facto rusesc după ce rușii au primit o mare parte din industria petrolieră a acestei națiuni. Acest lucru nu s-ar fi putut întâmpla fără o aprobare din partea armatei americane. Cu alte cuvinte, aceasta înseamnă că planurile khazare de a începe un război cu Venezuela, precum și planurile lor de a începe un război în Coreea de Nord, au fost oprite.
Cei trei mari impun, de asemenea, pacea în peninsula coreeană, astfel încât să poată fi înființată o legătură feroviară nord-sud-coreeană, iar resursele de minerale de peste 10 miliarde de dolari din Coreea de Nord să poată fi folosite, spun sursele. Există, de asemenea, presiuni puternice pentru a pune capăt luptelor din Afganistan, astfel încât bogățiile minerale ale națiunilor să poată fi, de asemenea, puse în slujba îmbunătățirii vieții oamenilor. De asemenea, există negocieri la nivel înalt între Canada și Coreea de Nord, spune guvernul canadian. Nord-coreenii au transmis canadienilor o ofertă, printr-o societate secretă din Asia de a finanța prăbușirea Guvernului Corporatist al SUA, spun surse apropiate negocierilor. Pălăriile Albe ale comunității militare și de informații din SUA sprijină ideea unei Americi de Nord unificate, cu un guvern democratic, competent și responsabil.
Într-o notă finală, multe grupuri spirituale fac apel pentru o meditație în masă în timpul eclipsei solare pe 21 august. Deoarece actualul război hibrid se întâmplă, este într-adevăr despre cine controlează procesul psihologic de a decide ce face omenirea în viitor, un grup pozitiv consideră că sesiunea de meditație în masă ar putea ajuta efectiv. Nu trebuie să fii hindus sau budist pentru a practica meditația. Oamenii își pot lua un mic timp, pentru a înțelege pe ce fel de planetă ne-ar place să trăim și cum pot contribui personal la realizarea acestui lucru, ieșind din starea de așteptare pentru ca lucrurile să se schimbe în bine. Ar trebui să contribuim și noi efectiv pentru ca această schimbare să se producă, iar meditația este la îndemâna oricui.
Până în prezent, planeta noastră a fost condusă prin frică de către oameni ai războiului. Ne manipulează spunând că trebuie să ne temem și să luptăm împotriva „infidelilor, musulmanilor, comuniștilor, al-Qaeda, rușilor, ISIS, chinezilor, nord-coreenilor etc.”.
Suntem acum gata să schimbăm toate astea, într-o perspectivă pozitivă bazată pe gândirea „cum putem să ne ajutăm reciproc pentru a transforma această planetă într-un paradis pentru toți„. În această toamnă, după cum se apropie termenul fiscal din 30 septembrie pentru guvernul corporativ al SUA, putem face să se întâmple. Este timpul să se dreneze mlaștina din DC și apoi să mergem după loja francmasonică P2 ce se închină lorzilor Soarelui Negru. Vă rugăm să vă odihniți bine în ultimele săptămâni de vară și să vă pregătiți pentru o toamnă aglomerată și plină de evenimente. Să terminăm ceea ce am început….
Amos NEWS

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.