Andreea Marin: M-ai facut sa lacrimez fara sa vreau inca de la prima intrebare

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute femei din Romania. Este, fara dubiu, ceea ce se numeste o diva. O femeie frumoasa, inteligenta, o personalitate marcanta in istoria televiziunii romanesti, Andreea Marin este un om complex.

Si chiar daca e o femeie extrem de puternica, Andreea se emotioneaza de fiecare data la amintirea mamei. Mama artistei a incetat din viata cand Andreea avea doar noua ani. Se emotioneaza mereu cand vorbeste despre ea. Prima amintire a Andreei din copilarie este mana mamei ce poposeste pe fruntea ei. Amintirea induiosatoare si atat de iubita, o face pe Andreea Marin sa se emotioneze puternic: “M-ai facut sa lacrimez fara sa vreau inca de la prima intrebare. “

Desi o fire sensibila si romantica, Andreea Marin da dovada de o forta si o vointa uluitoare, cand devine prima jurnalistă din Romania care a escaladat varful Kilimanjaro, „Acoperisul Africii”. Vorbeste si acum, dupa 17 ani de la eveniment, cu multa pasiune, despre peisajele si tarile pe care le-a vazut in aventura sa la granita dintre Kenya si Tanzania. Cum se intampla de obicei in situatiile cand impingem la limita  zona de confort, Andreea Marin a invatat lectii importante din aceasta experienta “Pentru mine foarte importanta a fost lectia rabdarii, pentru ca sunt mereu intr-o concurenta cu timpul, alerg mereu, iar urcusul pe acest munte este un test de rezistenta si se face cu pasi mici”.

Andreea Marin a fost mereu o familista convinsa careia ii plac copii. Recunoste ca daca viata nu ar fi dus-o in directia jurnalismului, ar fi vrut sa lucreze cu copii. Simte ca are “o chimie foarte buna” cu acestia. Cea mai frumoasa zi din viata sa a fost tot legata de un copil, de fetita ei Violeta. Ziua cand aceasta s-a nascut si a vazut ca “fetisoara ii era „creponata”, arata ca o babuta imbrobodita si guraliva.”, a linistit-o punand-o la san si au adormit impreuna asa. Este cea mai draga amintire a Andreei pentru ca este atat de umana si necontrafacuta.

Daca vrei sa afli ce sfaturi le da Andreea femeilor, ce calitati prefera la un om si ce regrete are in viata, citeste interviul complet pe Woman2Woman.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.