Angajatori de TOP, ediția de primăvară 2017

Săptămâna viitoare, pe 24-25 martie la Sala Palatului, are loc Angajatori de TOP, cel mai mare eveniment de carieră. Ediția cu numarul 22 a târgului de carieră din București va reuni 100 de companii şi 5000 de oportunităţi de carieră.

În plus, peste 20 de manageri și specialiști din companii vor împărtăși din experiența lor în cele peste 30 de workshopuri și conferințe care vor avea loc în cadrul evenimentului. Aici, vizitatorii pot afla care sunt ultimele noutăți din tehnologie, in domeniile Software Development, Web & Mobile, IoT, Cybersecurity, Robotics  și cum se pot pregăti pentru procesul de angajare participând la workshopurile de dezvoltare personală și profesională. P&G, Coca-Cola HBC România, EY România, Deloitte, Federal-Mogul Motorparts, Oracle, IBM, Bancpost, Hewlett Packard Enterprise, Ericsson, BearingPoint, Bitdefender, Huawei, Accenture sunt câteva din companiile care vor susține astfel de workshopuri si conferințe în cadrul evenimentului Angajatori de TOP București, pe 24 si 25 martie.

Câteva din teme pe care le-au pregătit companiile sunt: It’s time to explore your talent. Wanna try Audit or Tax?, The internship journey@ HPE, How to ace your Job Interview: 1:1 tips and tricks, Questions you should be asking your boss and why, Take the ROBOT out of the HUMAN, Cyber attacks and ways to protect yours company using Huawei’s NG Firewall , NG as in Next Generation, 1,000 brilliant minds have put Romanian intelligence on the world map. Are you the 1001st?, Embrace the 5th generation, Business process alignment – challenges within different cultures.

Participarea la workshopuri şi conferinţe este gratuită, iar programul și detalii despre sesiuni pot fi găsite aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/conferinte_seminarii

Cele 100 de companii care participă la Angajatori de TOP București au deschise 5000 de oportunităţi de carieră pentru cei care sunt în căutarea unui job. Peste 98% dintre companii au joburi full-time, însă mai mult de jumătate dintre angajatorii prezenți au și oportunități de carieră pentru cei care își doresc un program de lucru flexibil (56%), joburi part-time (48%), joburi pe o perioadă determinată (52%) sau joburi care nu presupun deplasarea la birou (work from home, 31%). În plus, 42% dintre companiile prezente oferă poziții care presupun traininguri de pregătire la nivel internațional, 29% oferă relocare pe alte proiecte în alte țări unde compania are sedii și 27% dintre companii vor avea deschise poziții la nivel internațional.

Cei care sunt în căutarea unui job se pot înscrie gratuit online, pe https://www.hipo.ro/locuri-de-muncă/angajatoridetop/bucuresti şi pot participa la eveniment în baza CV-ului tip Barcode pe care îl pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.