Antena 3 continuă jocurile murdare la adresa Primăriei Sectorului 2

 Un cetăţean care s-a dat drept consilier al Primarul Neculai Onţanu şi spunând că se numeşte Marius Hristov (telefon 0741.838.469), a sunat în cursul zilei de joi, 28 noiembrie a.c., la unele restaurante din Bucureşti solicitând anumite cantităţi de sarmale care urmau să fie folosite de către edilul sectorului 2 în data de 1 Decembrie a.c., cu ocazia aniversării Zilei Naţionale a României.

         Având în vedere că solicitarea l-i s-a părut dubioasă conducerii restaurantelor, aceştia au semnalat cazul, Poliţiei Locale a Sectorului 2.

          Cu ocazia verificărilor făcute de poliţiştii locali ai sectorului 2 a reieşit faptul că sub numele aşa – zisului consilier al Primarului Neculai Onţanu se ascunde Ionuţ Cristache jurnalist al postului de televiziune Antena 3.

         Împotriva jurnalistului Ionuţ Cristache de la Antena 3, Poliţia Locală a Sectorului 2 a decis să facă plângere penală pentru săvârşirea infracţiunilor de uzurpare de calităţi oficiale şi escrocherie.

        Cu această ocazie, edilul sectorului 2 trage un semnal de alarmă faţă de asemenea practici ilegale la care recurg anumite persoane (mai nou şi jurnaliştii postului de televiziune Antena 3), care doresc să obţină diverse avantaje, pretinzând că reprezintă instituţii sau persoane publice.

SERVICIUL PRESA, PRIMARIA SECTOR 2

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.