Antonescu: DNA să fie sesizată în cazul datoriilor de la CFR Marfă

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la Realitatea TV, că trebuie sesizată DNA în cazul datoriilor CFR Marfă anulate de Guvern.

„Trebuie să existe preocupare pentru modalităţile în care, din 2007 cred, când era pe profit încă, aşa cum ar trebui să fie şi cam sunt astfel de companii în mai toarte statele, cum s-a ajuns la o gaură de 400 de milioane în patru ani. Dacă nu întreprindem niciun demers pentru a vedea unde s-au dus aceşti bani, atunci înseamnă că cineva are ceva de acoperit şi eu cred că într-o ţară în care ni se ţine de dimineaţă până seara predica justiţiei, suntem minţiţi în faţă cu neruşinare şi de Traian Băsescu şi de Monica Macovei şi de către PDL. (…) Vreau să văd totuşi, poate se sesizează cineva la DNA, poate la un alt for, cum s-a ajuns la aceste companii la găuri de sute de milioane de euro pe care le plătim cu toţii. (…) Totuşi, oamenii ăia chiar nu sunt întrebaţi nimic?”, a declarat Crin Antonescu.

Liderul liberal a subliniat că CSAT-ul şi Relu Fenechiu nu au dorit initial să privatizeze CFR Marfă.

„Faptul că privatizarea s-a desfăşurat, a avut loc, contractul s-a încheiat şi s-a încheiat în termenul angajat cu FMI cred că este un succes. Despre cel care a câştigat, grupul economic care a câştigat licitaţia, eu nu pot spune. (..) Cum va decurge semnarea în detaliu a contractului, respectarea termenilor săi, iarăşi nu am de unde să ştiu acum. E de văzut. (…) Eu consider un succes categoric că ceva care s-a angajat s-a realizat”, a mai spus Antonescu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.