Antonescu, ironic la adresa PC: Omenirea a depăşit crize mai mari

 „Omenirea a putut depăşi criza creată la un moment dat de Coreea de Nord (…), o să putem şi noi depăşi această criză cu PC”, a comentat, ironic, vineri, preşedintele PNL, Crin Antonescu, comentând poziţia exprimată de PC despre ACD.

Crin Antonescu a fost întrebat vineri cum vede poziţia exprimată de conservatori, care au apreciat protocolul ACD drept nefuncţional.

„Nu trebuie să ne pierdem simţul umorului nici în momentele grele, ceea ce nu înseamnă că nu luăm lucrurile în serios. Omenirea a putut depăşi, de pildă, criza creată la un moment dat de Coreea de Nord, a fost o ameninţare foarte seriosă. Până la urmă au putut fi depăşite, şi o să putem şi noi depăşi această criză cu PC”, a răspuns preşedintele PNL.

El a fost chestionat dacă a primit scrisoarea înaintată de preşedintele PC, Daniel Constantin, care ar fi făcut referire la situaţia ACD.

„Am probleme de corespondenţă văd, la un moment dat şi domnul Băsescu mi-a trimis o scrisoare la care se pare că nu am răspuns. În fine, am trecut şi peste asta, voi vedea exact ce scrisoare mi-a trimis Daniel Constantin. Nu m-am aşteptat, în sensul că ne-am întâlnit fizic destul de des în ultima vreme şi nu mi-a spus măcar să caut în cutia poştală”, a replicat Antonescu.

Liderul PNL a precizat că aşteaptă o discuţie oficială cu liderii PC în care să fie clarificate lucrurile, iar dialogul nu se poate purta prin intermediul televiziunilor.

„Nu putem comunica doar prin televizor, evident fiecare pentru milioanele noastre de alegători, ca partid şi la televizor, ca să ştie oamenii (…) Milioane de alegători ale conservatorilor, milioanele de alegători ale liberalilor, să ştie ce poziţii avem”, a comentat Antonescu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.