Antonescu: Ponta, adio, dar rămân cu tine

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri de la sediul USL că PNL nu este de acord cu desemnarea Laurei Codruţa Koveşi la şefia DNA, dar că acesta nu este un motiv de rupere a USL

„Nu suntem de acord cu o numirea lui Kovesi la DNA. Această decizie luată de primul ministru este o decizie asupra căreia nu ne-am consultat, ci pe care ne-a comunicat-o şi asupra căreia ne desparţim fundamental! Asta, nu înseamnă ruperea alianţei, nu are niciun fel de letatură”, a declarat şeful PNL, copreşedinte al USL.

„Nu suntem parte şi nu suntem de acord cu o înţelegere politică făcută cu Băsescu. Iniţial, ne-am angajat ca majoritate parlamentară, ca Guvern să luăm acele decizii care să elibereze Justiţia…Doamnei Mona Pivniceru nu i-am cerut decât să facă propuneri cu oameni pregătiţi, calificaţi şi independent din punct de vedere politic”, a mai spus Antonescu.

Nu cred că premierul ar trebui să demisioneze, nu cred că premierul a trădat pe cineva, a precizat Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a convocat o şedinţă de urgenţă a USL la ora 16,00. Reuniunea USL vine după ce PC a cerut o întâlnire urgentă a liderilor Uniunii în care să se identifice o abordare reponsabilă, care să concilieze opiniile diferite.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.