Antonescu: Simt nevoia unor clarificări legate de candidatura mea la președinție

Președintele PNL, Crin Antonescu, a spus duminică seară că simte nevoia unor clarificări în privința candidaturii sale la președinție din partea USL.

„Simt nevoia unor clarificări și cred că simte foarte multă lume nevoia unor clarificări inclusiv și în această privință. (…)Când lucrurile ne-au fost clare nouă celor care am format USL și celor care am propus alegătorilor României platforma noastră, obiectivele noastre, când aceste lucruri ne-au fost clare nouă le-au fost și oamenilor și acest lucru s-a simțit. Dacă nu vor fi din nou clare lucrul acesta se va simți. Nu-i putem păcăli pe oameni. (…) Problemele, oriunde ar fi, se pot sau nu rezolva, ceea ce spun eu că este corect și bine venit este ca de la începutul acestui an să știm foarte clar și foarte limpede ce propunem oamenilor, către ce chemăm oamenii să fie în continuare alături de noi sau dacă nu mai propunem nimic atunci să facem cel puțin cel puțin civilizat această renunțare, dar eu sunt optimist”, a spus Antonescu, la România TV, întrebat cum ar trebui să fie făcute clarificările.

Antonescu a spus că luni va avea loc o ședință oficială a USL.

„Eu aștept de la USL, în general, de la noi toți pentru acest an, care are o importanță crucială pentru soarta politică a României, ceea ce am spus acum câteva zile la ședința BPN al PNL, un efort de recuperare a spiritului, a obiectivelor, a angajamentelor pe care noi toți în această mare construcție politică — USL — le-am formulat, le-am susținut și pentru care am fost mandatați de votul unor majorități a compatrioților noștri. Nu știu dacă va fi vorba, vom discuta de o suplimentare cu anexe a protocolului, de o modificare sau ceva de felul acesta. În orice caz tot ceea ce ni se va părea potrivit pentru ca lucrurile să fie clare în sensul în care USL rămâne, USL își recuperează unitatea care a dus-o la câștig în 2012 în alegeri locale, în referendumul împotriva președintelui Băsescu și în alegerile parlamentare și în care își urmărește până în 2016, cel puțin, marile obiective pentru această țară”, a mai spus Antonescu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.