Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

APC-România corectează una dintre practicile comerciale incorecte din zona panificaţiei

Publicat: sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România a notificat compania Vel Pitar în legatură cu o menţiune aflata pe ambalajul sortimentului de paine ambalata “Bucuresti”. Astfel, ambalajul acestei paini ar fi putut induce in eroare consumatorii, avand in vedere ca se facea mentiunea ca este “Cea mai buna paine a Bucurestilor de ieri si de azi”. Asta in ciuda faptului ca aceasta mentiune nu avea ca suport niciun studiu, sondaj sau orice alt element obiectiv de acest gen, ci reprezenta doar un mesaj publicitar al producatorului.

In urma demersului APC-Romania, compania Vel Pitar a comunicat asociatiei noastre ca a decis sa elimine aceasta mentiune care putea induce in eroare consumatorii de pe ambalajul produsului.

Initiativa APC-Romania face parte din “Campania Nationala impotriva practicilor comerciale incorecte pe piata din Romania”, demarata la data de 1 septembrie 2013. “APC-Romania va continua sa monitorizeze practicile comerciale si sa actioneze ori de cate ori va identifica practice comerciale incorecte. Ii invita pe toti consumatorii si reprezenantii mass-media care sesizeaza aspecte care pot intra in sfera practicilor comerciale incorecte sa ni le sesizeze, pentru a actiona impreuna in vederea eliminarii acestora” a precizat Domnul Costel Stanciu, presedintele APC Romania.

Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România (APC România) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică şi nonprofit, înfiinţată în 10 februarie 1990. APC-Romania este singura organizatie de utilitate publica, membra a Organizatiei Europene a Consumatorilor, care are ca principal obiectiv apărarea, promovarea şi reprezentarea prin toate mijloacele legale ale drepturilor şi intereselor consumatorilor în raporturile cu operatorii economici şi instituţiile statului.

Pentru mai multe amănunte puteţi apela numărul de telefon: 0723.004.407 (Domnul Conf.Univ.Dr. Costel Stanciu, presedinte APC Romania) sau puteţi scrie la relatiipublice@apc-romania.ro.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=22462

Publicat de la data ian. 25 2014. Categorii Social.

Zona comentariilor

Meteo în țară

22 septembrie 2019, 20:14
 

VSV
Soare
22°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 21°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 24%
Vânt: 0 km/h VSV
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:02
Apus: 19:14
Prognoza 23 septembrie 2019
Zi
 

S
Parţial însorit
25°C
Vânt: 0 km/h S
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 4
Noapte
 

NNE
Noros
14°C
Vânt: 4 km/h NNE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 4
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 229.807 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team