Aproape 300 de autorizaţii de construire, emise de Primăria Sectorului 6 în prima jumătate a anului 2013

 

Primăria Sectorului 6 a emis, de la începutul anului şi până în prezent, 277 de autorizaţii de construire, cu aproximativ 400 mai puţine decât în aceeaşi perioadă a anului 2012, semn că şi acest segment al investiţiilor a fost atins de criza economică.

 

Astfel, în primele şase luni ale anului curent, Primăria a emis 38 de autorizaţii pentru extinderi de locuinţe şi construcţii noi şi peste 75 de autorizaţii pentru diferite tipuri de construcţii, dintre care menţionăm: spaţii servicii şi spaţii comerciale, construirea unui obiectiv industrial, a unui lăcaş de cult şi a unei unităţi de învăţământ, birouri, modificări interioare şi balcoane.

 

De asemenea, au fost eliberate peste 160 de autorizaţii pentru lucrări mai mici precum: anexe gospodăreşti, împrejmuiri, demolări, branşamente, staţii emisie-recepţie în reţelele de telefonie mobilă, internet şi cablu.

 

Şi segmentul publicitar a fost bine reprezentat la nivelul Sectorului 6. De exemplu, în luna iunie, cele mai multe autorizaţii eliberate de către Primăria Sectorului 6 au fost pentru panouri publicitare. 

 

Info util:

 

Autorizaţiile de construire pot fi obţinute după ce, în prealabil, solicitanţii au obţinut Certificatul de Urbanism de la Serviciul de Urbanism al Primăriei. Ulterior emiterii acestuia, cetăţenii se pot adresa Serviciului Analiză şi Aviz de Conformitate din cadrul Primăriei Sectorului 6, care obţine în numele lor toate avizele necesare obţinerii autorizaţiei de construire, cele eliberate de furnizorii de utilităţi publice, avizul sanitar şi pe cel de mediu. După obţinerea tuturor avizelor, împreună cu Certificatul de Urbanism, actul de proprietate în copie legalizată şi certificatul de impunere de la Serviciul Public pentru Finanţe Publice Locale, cetăţenii vor depune la Serviciul Autorizaţii de Construire un Proiect de obţinere a Autorizaţiei de Construire.

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.