Au fost trași la sorți câștigătorii concursului „20 de Dacii, la 20 de ani de Catena”

În Ajunul Crăciunului, Moșul a venit mai întâi la Catena!

Marele concurs „20 de Dacii, la 20 de ani de Catena”, și-a desemnat astăzi câștigătorii, în urma unei trageri la sorți transmise în direct de România TV.

Astfel, 20 de norocoși, extrași din milioane de taloane participante la concurs, se vor bucura în anul care vine de o Dacia nou-nouță, o recompensă a Farmaciei inimii, care răsplătește fidelitatea pacienţilor.

Concursul „20 de Dacii, la 20 de ani de Catena” a fost primit şi în acest an cu mare entuziasm de către români.

 

 

Show-ul a fost deschis de Nico şi Adrian Enache cu Hora Catena, o melodie pe sufletul românilor.

În continuare, extragerea taloanelor câştigătoare a fost prezentată de îndrăgitul artist Adrian Enache, iar comisia de validare a taloanelor a fost compusă din Alina Marinescu, director general Catena, Daniel Marin, director financiar Catena şi Simona Chiric, avocat.

 Lista câștigătorilor concursului „20 de Dacii, la 20 de ani de Catena” este disponibilă pe www.catena.ro.

 În perioada următoare, câștigătorii vor fi contactați telefonic pentru a li se oferi toate detaliile necesare și vor fi invitați în farmacii, cu cartea de identitate și bonul fiscal în baza căruia au completat talonul.

După confirmarea acestor date, câștigătorii pot intra în posesia premiilor. În situația în care câștigătorii nu se prezintă în farmacii sau nu se pot identifica cu actele înscrise pe talon și bonul fiscal în baza căruia au completat talonul, se va apela la taloanele de rezervă.

 

Ele sunt în număr de trei și au fost extrase, de asemenea, în direct la România TV, fiind validate de aceeași comisie.

Astfel, în cazul în care vor exista taloane câştigătoare care nu se vor valida în farmacie, conform regulamentului, se va apela la taloanele de rezervă, în funcție de ordinea extragerii.

 

Este pentru al treilea an consecutiv când Farmacia inimii răsplăteşte cu premii extraordinare pacienţii care au avut încredere în brandul 100% românesc Catena, iar numărul de taloane participante a crescut de la un an la altul.

Şi în anul care vine, Catena vă aşteaptă cu servicii de calitate, sfaturi din inimă şi cu o mulţime de oferte şi surprize.

 

    
 
 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.