Avatar continuă!

 

A fost filmul care a batut toate recordurile la box office in 2009. Dupa succesul urias, James Cameron a anuntat ca are de gand sa faca alte patru filme „Avatar”. Acum, vine cu o noua veste.

 

Asteptarea continuarilor „Avatar” se apropie de final, intrucat partile 2 si 3 s-au filmat deja, potrivit The Independent. Al doilea lung-metraj al seriei va avea premiera pe 18 decembrie 2020, iar al treilea va fi lansat un an mai tarziu, pe 17 decembrie 2021.

 

Asadar, in urmatorii ani, vom avea parte de „Avatar: The Way of Water” si „Avatar: The Seed Bearer”, urmand ca, daca acestea vor avea succes, sa primim si „Avatar: The Tulkun Rider” si „Avatar: The Quest for Eywa”.

 

Chiar daca primul film din urmatoarea serie va aparea abia in 2020, stim deja si cine sunt noii actori care vor juca alături de Sam Worthington și Zoe Saldana. Personajele Jake Sully si Neytiri vor avea un rol crucial in continuari, copiii si familiile celor doi fiind personajele principale in continuarile lung metrajului care a facut furori in 2009.

 

Regizorul a povestit ca a introdus un fir narativ de familie, asemanator cu cel din seria „Nasul”: „Sunt tata a 5 copii, asa ca m-am intrebat cum ar arata povestea daca ar fi o drama de familie”.

 

Britain Dalton, Filip Geljo, Jamie Flatters, Bailey Bass, Trinity Bliss, Jack Champion si Duane Evans Jr. vor fi tinerii Na’vi care vor trai noi aventuri pe Pandora: „Ei reprezinta generatia viitoare de pe Pandora si au un rol foarte important nu doar in aceasta prima parte, ci in toate filmele pe care urmeaza sa le facem”, a incheiat producatorul.

 

Alaturi de novicii industriei, din distributie vor face parte si Kate Winslet, Sigourney Weaver, David Thewlis si Oona Chaplin.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.