"Balul Albastru", ediţia 2013 – eveniment de caritate pentru copiii cu autism

Asociația Învingem Autismul organizează, joi, 18 aprilie, ora 19:00  la Hotel JW Marriott Bucharest Grand Hotel – Sala Grand Ballroom, a doua ediție a Balului Albastru, cel mai important eveniment de caritate din România pentru îmbunătățirea vieții copiilor și tinerilor cu autism.

Ediția din acest an îl va avea ca invitat special pe Scott James, tânăr cântăreț din Marea Britanie, diagnosticat cu sindrom Asperger – o tulburare din spectrul autismului. Scott James a participat la concursul X Factor din Marea Britanie, unde a impresionat juriul și a devenind celebru în întreaga lume pentru interpretarea piesei Through My Eyes, devenită un imn internațional pentru cauza autismului. Din 2009, cântă în toată lumea pentru acțiuni de conștientizare și de strângere de fonduri pentru persoanele afectate de autism. Vizita lui Scott James este sponsorizată de agenția de turism Urban Travel.

La Balul Albastru – ediția 2013 sunt invitate personalități și artiști români, precum și ambasadori ai altor state la București, care susțin cauza persoanelor cu autism. ES domnul Michael Schwarzinger, Ambasadorul Austriei la București, Manuela Hărăbor, Mădălin Ionescu, Cristina Siscanu Ionescu, Mihai Ghiță, Anca Rusu, Trupa Taxi, Trupa Bandidos, școala de tango argentinian TangoTangent, Nuami Dinescu, Cristina Vasiu, sunt doar câțiva dintre susținătorii prezenți la eveniment.

Veți avea ocazia să participați la o seară elegantă, punctată de surprize și momente artistice. Momentul culminant al serii va fi licitația, în cadrul căreia  puteți câștiga obiecte cu valoare personală sau artistică și servicii donate de susținători ai cauzei autismului: Casa Regală, prezentatoarea Anca Rusu, vedete ale Kanal D, școala de tango argentinian TangoTangent, artista Roxana Ene, agenția de turism Edelweiss Travel și mulți alții.

Fondurile strânse la Balul Albastru vor fi folosite pentru desfășurarea unui program de integrare socială dedicat tinerilor cu autism  și pentru susținerea Centrului  Multidisciplinar de Intervenții al Asociației Învingem Autismul, în cadrul căruia peste 30 de copii cu autism beneficiază  de sprijin specializat.

Biletele individuale pentru bal (130 de euro)  și pachetele de sponsorizare  (Platinum: 3000 EURO, Gold: 2000 EURO, Silver: 1000 EURO)  pot fi achiziţionate prin e-mail laoana.varlan@invingemautismul.ro. Sumele donate pot fi direcționate în contul: IBAN RO57 RZBR 0000 0600 1170 6588, Raiffeisen Unirea (în lei, la cursul BNR din ziua plății)

Dress code recomandat: gala dinner. Tematică: vestimentație sau accesorii albastre.

Evenimentul organizat cu sprijinul: Kamrad Event Management, Butterfly Media Group, Graffiti PR, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, DESHID, GodMother.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.