Cum putem economisi pe cadourile oferite de 8 Martie

Ziua de 8 Martie a cunoscut o extindere si in mediul profesional, cadourile de 8 Martie din partea firmelor pentru angajate a devenit o traditie, un semn de apreciere, si o ocazie prin care companiile recompenseaza angajatele.

Potrivit Edenred, companie care distribue tichete si carduri de beneficii, ziua de 8 martie aduce pentru companiile din Romania o oportunitate de a-si recompensa angajatele, cu costuri de pana la 2 ori mai mici decat in mod obisnuit. Conform legislatiei, firmele private pot oferi de 8 martie, catre angajatele proprii, tichete sau carduri cadou in valoare de pana la 150 lei.

Tichetele cadou sunt scutite de taxele aplicate salariilor

De 8 martie, aceste sume sunt deductibile si scutite de taxele salariale si patronale care se aplica bonusurilor sau primelor, si care pot ajunge pana la 50% din suma oferita.

Tichetele cadou reprezinta varianta eleganta a darurilor in natura sau in bani, putand fi cheltuite liber in zeci de mii de magazine, pentru a cumpara orice tip de produse pe care doamnele și le-ar putea dori. Ticket Cadou sunt acceptate in cea mai vasta retea de magazine si comercianti afiliasi din Romania.

Acestea sunt acceptate si in cadrul marilor retele de magazine si hipermarket-uri, cum ar fi Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland, Lidl si altii.

„Cu Ticket Cadou, angajatorii sunt convinsi ca fiecare salariata primeste exact ceea ce-si doreste de 8 martie”, este de parere Iulian Alexe, directorul de marketing al Edenred, cea mai mare companie emitenta de tichete si carduri de beneficii extrasalariale.

O varianta mai moderna a tichetelor cadou este cardul cadou Compliments, unic in prezent in Romania si care confera cea mai mare deductibilitate fiscala.

Cardurile de tip cadou pot fi folosite in relatia atat cu angajatii cat si cu partenerii de afaceri

Acesta este primul card preplatit adresat exclusiv companiilor, care il pot oferi cadou nu doar salariatilor, ci si clientilor sau partenerilor de afaceri.

Cardul Compliments este dezvoltat in colaborare cu MasterCard si functioneaza similar cu un card de debit obisnuit, care insa nu permite retragerea de numerar de la bancomate.

Cardul Compliments este destinat utilizarii de catre persoanele juridice, atat in scopul acordarii lor drept cadouri catre proprii angajati de Craciun, de Paste, de 1 iunie – pentru copiii minori ai salariatilor sau de 8 martie – pentru angajate, cat si in scopuri de marketing sau de protocol.

Cardurile pot fi acordate cu ocazia zilei de 8Martie angajatelor in limita a 150 lei sau clientelor si partenerelor de afaceri, caz in care suma este deductibila, fiind incadrata la cheltuieli de protocol.

Peste 30 000 de companii din Romania acorda salariatilor lor diverse tipuri de tichete si carduri emise de Edenred.

Sursa: moneycenter.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.