Bate vântul schimbarii la Dinamo Dinu Gheorghe, vicepresedinte?

 

     n Din vara lui 2003, Dinamo n-a reusit sa faca o tranzactie adevarata la nivel de jucatori, majoritatea transferurilor fiind pe sume mici.
n Acest lucru i-a deranjat pe unii dintre membrii Consiliului de Administratie, care doresc acum o schimbare la nivelul conducerii executive
n Printre numele vehiculate se afla si cel al lui Dinu „Vama”, fostul oficial al Rapidului cochetând cu postul de vicepresedinte la FC Dinamo

Nemultumiri legate de politica de transferuri

     Este clar ca politica de transferuri promovata de actuala conducere executiva de la FC Dinamo nu a dat roadele scontate. In vara lui 2003 nu s-a vândut nici un jucator pe bani adevarati. Nici in aceasta iarna lucrurile nu par sa se schimbe.
     Or, asta a nemultumit pe unii membri ai Consiliului de Administratie, care nu s-au ferit sa critice politica de transferuri paguboasa dusa de club. Printre aceste voci, cea mai mare rezonanta par sa aiba declaratiile deputatei Simona Marinescu si ale chestorului-sef adjunct Nicolae Berechet.
    
Asta va avea o influenta serioasa asupra deciziilor viitoare ale Consiliului de Administratie al FC Dinamo. Aproape sigur nemultumirile unor membri vor avea repercusiuni asupra structurii de conducere a clubului.

Dinu „Vama” ezita sa se implice

     Dorinta lui Gigi Netoiu de a se implica financiar la FC National alaturi de Gica Hagi, Vova Cohn si Giovanni Becali ar putea lasa vacante doua locuri de vicepresedinte. Desi nu s-a intâmplat nimic concret in Cotroceni, la Dinamo au inceput sa se faca „jocurile”…
     Printre numele vehiculate este si cel al lui Dinu Gheorghe. Ex-presedintele onorific al Rapidului este agreat de persoane cu influenta la FC Dinamo si pare favorit pentru postul de vicepresedinte.
    
Dinu „Vama” n-ar zice „nu” unei asemenea oferte, insa prefera sa nu se implice. Motivul principal este acela ca la Dinamo n-ar avea putere de decizie, la fel cum s-a intâmplat si in Giulesti.

Bate vântul schimbarii in structurile executive

     Totul va depinde insa de ce se va intâmpla in urmatoarele zile. Dinamo are nevoie de bani pentru buget si pentru a aduce jucatori noi. In functie de cât se va incasa pe Zisu sau Marica, schimbarile la nivel managerial vor fi amânate sau, dimpotriva, accelerate.
     Cert este ca in Stefan cel Mare este nevoie de un aer proaspat in structurile executive ale clubului. Asta nu de dragul schimbarii, ci pentru ca gruparea ros-alba sa obtina rezultate mai bune si sa aiba o imagine cât mai buna.
    
Nu este exclus ca in perioada urmatoare sa asistam la „manevre” importante la FC Dinamo. Ramâne de vazut care tabara isi va impune punctul de vedere.

Nicolae Predesel  

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.