Becali: Cererea sa de întrerupere a pedepsei se va judeca pe 17 iunie

Peste 8 zile, finanţatorul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, află dacă va fi eliberat. Pe 17 iunie, magistraţii vor lua în discuţie cererea sa de întrerupere a pedepsei.

Între timp, după trei săptămâni petrecute la Rahova, Gigi Becali va fi mutat la Penitenciarul Jilava, unde va continua executarea în regim semideschis a pedepsei de trei ani de închisoare.

Condițiile din noua celulă vor fi însă mult mai drastice decât în actuala închisoare.

Pentru Gigi Becali, cele 21 de zile de carantină de la Penitenciarul Rahova sunt pe sfârşite. Omul de afaceri urmează să fie transferat la Jilava, acolo unde va avea un alt program. Un fost angajat al penitenciarului le-a spus jurnaliştilor de la wowbiz.ro şi care va fi acesta.

În primul rând, Becali va fi nevoit să se trezească la ora 6 atunci când se face schimbul de tură al gardienilor. La această oră matinală se face apelul, după care deţinuţii se pregătesc pentru micul dejun. Acesta le poate fi adus şi în celulă, pentru că există un număr mic de locuri la sala de mese.  La Jilava, Becali va avea acces la sala de sport, acolo unde există chiar şi un sac de box şi va avea dreptul la plimbarea de două ore în curtea penitenciarului.

Înainte de transferul de la penitenciarul Rahova la Jilava, Gigi Becali şi-a pus avocaţii să ceară întreruperea pedepsei.

Cererea a fost depusă deja la Tribunalul Bucureşti, iar Mihaela Olaru, avocata care face parte din echipa de apărători a omului de afaceri a anunţat care sunt motivele acestuia.

„Din cauza unor împrejurări cu totul speciale, față de situația creată, dânsul atât pe linia familială și a afacerilor le-a lăsat într-o situatie așa cum s-au găsit la vremea respectivă, nefiind puse la punct și atunci s-ar aduce dacă nu se poate întrerupe această pedeapsă, s-ar aduce prejudicii grave atât la familiei și afacerilor pe care le are”, a explicat avocata.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.