Bilete cu 45% reducere pentru concertul de duminică al Madrigalului

De vineri, 19 Aprilie până duminică, 21 Aprilie, biletele pentru concertul jubiliar al Corului MADRIGAL vor fi cu 45% mai ieftine. Dacă preţul iniţial era de 150 lei, începând de vineri ora 00.00 vor fi disponibile bilete promoţionale la preţul de 80 lei.

Biletele promoţionale se vor găsi la punctele de vânzare Biletoo situate în Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăria Eminescu, Sala Palatului, Cinema Patria şi la Palatul Naţional al Copiilor. Online biletele promoţionale pot fi achiziţionate de pe biletoo.ro. Promoţia începe vineri la ora 00.00.
Pe 11 Aprilie Corul Naţional de Cameră MADRIGAL a împlinit 50 de ani de existenţă, iar duminică, pe 21 Aprilie, va marca o jumătate de veac pe scenă, chiar sub cupola Ateneului Român.
Programat în pragul sărbătorilor Pascale, concertul desfăşurat sub bagheta dirijorului Voicu Popescu va cuprinde lucrări cu un profund conţinut spiritual din repertoriul bizantin, clasic şi contemporan românesc.
Evenimentul va însemna o celebrare prin muzică a valorilor care întruchipează esenţa altruistă şi spiritul inovator ce a propulsat MADRIGALUL pe cele mai înalte culmi ale performanţei corale.
În cadrul acestui eveniment festiv, MADRIGALUL invită pe scenă câteva dintre corurile de copii care îşi derulează activitatea sub cupola Cantus Mundi, un proiect naţional de educaţie prin arta cântatului coral, iniţiat de Ion Marin şi lansat sub egida Madrigalului. Pe scenă vor urca: Corul de Copii Radio – grupa pregătitoare (dirijor Voicu Popescu), Corul Zâmbete pe portativ (dirijor Maxim Silvia Cristina) şi Corul Happy Children Academy (dirijor Neacşu Marilena).
Pentru evenimentul din 21 Aprilie sunt în vânzare bilete la preţul de 150 lei. Acestea sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe Biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro
Corul a fost înfiinţat în 11 Aprilie 1963, la iniţiativa lui Marin Constantin şi a unor studenţi ai Conservatorului „Ciprian Porumbescu”, actualmente Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti.
Timp de 47 de ani activitatea Corului Naţional de Cameră MADRIGAL a fost sinonimă cu numele dirijorului Marin Constantin, fondatorul său. În decursul unei jumătăţi de veac, cu peste 4100 de concerte susţinute pe cele mai mari scene din ţară şi străinătate, MADRIGALUL a adus aproape de sufletul publicului mai mult de 1000 de capodopere aparţinând tuturor epocilor creatoare ale istoriei muzicii româneşti şi universale.
În 1992, Corul Naţional de Cameră Madrigal a fost desemnat drept Bun al Patrimoniului Universal UNESCO.

Autor: Călin Angheluţă

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.